Без категория

Одит и детайлен анализ на уеб сайт

 Industry-Based-SEO-ServiceЕдва ли си давате сметка, че детайлният анализ на даден сайт играе важна роля. Изключително важна за класирането на Вашия уеб сайт в търсачките е добрата му On-Page оптимизация.

Това включва безупречни технически  характеристики, качествено и добре структурирано уникално съдържание, правилна структура, менюта, лесни за асимилиране, както от реалните потребители, така и от ботовете на търсачките, както и десетки други фактори, които трябва да бъдат анализирани и подобрени.

Детайлният SEO анализ на уеб сайт е в основата на всяка SEO стратегия

Никога не бива да се захващате с оптимизация за търсачки, ако не сте абсолютно наясно с моментното състояние на Вашия сайт

Как се прави SEO одит и какви са етапите му?

Ето и някой важни стъпки:

СТЪПКА 1: Проверява се за наказания от Google.

СТЪПКА 2: Външен вид на търсене, анализ на ключови думи.

СТЪПКА 3: Технически SEO одит.

СТЪПКА 4: On-Page SEO одит .

СТЪПКА 5: Off-Page SEO одит извън страницата.

 

В живота, често се споменава твърдението, че даден проблем е важно да бъде установен, а самото му остраняване е лесна работа. Нека вземем пример с автомобил. Нещо хлопа в задната част, но не знаем какво. Анализът и изследването на всички компоненти, намиращи се в тази част отнемат повече време и са по-специфични, от самото отстраняване, ако вече знаем какъв е проблемът.

При SEO одитът се откриват грешките, изписват се препоръки, както и се дават насоки за по-добро SEO на клиентите.

Лесно можете да заявите услуга по одитиране на Вашият сайт, като се свържете с представители на W-SEO.com, използвайки имейл или телефон.

Телефонът, на който можете да направите поръчка за тази услуга е 088 999 62 62, а имейлът за въпроси, мнения и коментари – office at w-seo.com

 

За финал, няма как да не споменем, че съществуват доста инструменти, които дават аналитична информация за състоянието на даден сайт, но те съвсем не са достатъчни да се вникне в него, да се анализира в детайли той , с други думи Ви съветваме да се доверите на опитни специалисти, а да не разчитате на инструменти. Естествено, можете да проверите какво показват дадените приложения, но да не се прекланяте на тях.

 

 

 

 

Search-Engine-Optimization-Services5-750x400

 

Вижте още

Кредит без проверки за 1 час

Кредит за автомобил

Кредити без доказване на доход