Без категория

Стоков кредит

стоков кредит

Какво е стоков кредит и от къде мога да взема?

Стоковият кредит е вид потребителски кредит от банка или кредитна компания, чиито размер може да е от 100 до 50 000 лева с погасителен период от един месец до няколко години. Когато планирате да закупите дадена стока или услуга, но нямате достатъчно пари, стоковият кредит е бързо, лесно и достъпно решение. Това е целеви заем кредит, с който може да си позволите определен продукт или услуга. За да разберете предварително каква ще бъде крайната цена на вашия кредит, може да използвате онлайн кредитен калкулатор.

Как мога да получа стоков кредит?

Има няколко възможности за получаване на финансова подкрепа, с която да закупите желаните стоки:

  • Чрез касите на EasyPay. Може да изтеглите сумата в зависимост от вашето местоположение.
  • Чрез физически офис. За да получите парите в брой, след като бъде получено одобрението на заявлението ви, може да вземете парите от представител на компанията чрез посещение на централата или филиал на фирмата.
  • По банков път. Това е може би най-удобният начин. За да получите превод директно на банковата си сметка, когато кандидатствате за кредит, трябва да посочите номера на вашата карта. Когато отговорът дойде, парите ще бъдат преведени на нея почти моментално.

Как мога да погася кредита?

Има няколко начина за погасяване на кредита и всички те са лесни и удобни:

  • Прехвърляне чрез банкова карта. Клиентите използват този метод много често. В рамките на договорения срок е необходимо само да прехвърлите посочената сума пари от сметката си към сметката на кредитора.
  • През терминал. Това е друг популярен начин за връщане на средства. Терминалите са инсталирани в много магазини и търговски центрове и почти всеки клиент на финансова организация има достъп до тях.
  • Банкова транзакция. Клиентите не се обръщат толкова често към този метод, но въпреки това има хора, за които е най-удобно да се разплащат с кредитора по този начин.
  • Директно на каса в клон на кредитора. Връщането на пари на кредит, взети по този начин, се предпочита основно от клиенти, които живеят в непосредствена близост до кредитната компания.

Кандидатствате за първи път от една компания, може да се възползвате от нейните преференциални условия. Има много фирми например, които отпускат кредити на нови клиенти при 0% лихва. Така получавате възможността да изтеглите безлихвен стоков кредит.

По правило не би трябвало да ви се удържа сума за предсрочно погасяване на стоков кредит. Това означава, че няма да бъдете санкционирани, ако успеете да погасите задължението по-рано.

Вижте още

Потребителски кредит без поръчител

Кредит без проверки за 1 час

Бърз кредит от банки