Съвети

Kредит по телефона – възможности!

Бързи кредити или заем  по телефона

На всеки човек може да се случи да се появят непланирани нужди и да се нуждае от инстантни и спешни пари, а да ги няма на момента. В такъв случай всеки от нас първо би попитал своите приятели и роднини, дали не могат да му заемат определена сума или се обръщат за помощ към кредитна организация. В случай, че неговите близки му откажат финансова помощ в труден за него момент, той може да се възползва от офертата на банките и кредитните компании бърз кредит по телефона.

кредити-онлине

В повечето случаи условията на кредитодателите към гражданите са:

– потребителят да е гражданин на РБ, да има навършени 18 години и да не е в пределна възраст;

– потребителят да няма лоша кредитна история в Централния кредитен регистър към БНБ;

– потребителят да има непрекъснат осигурителен стаж и да може да докаже своите постоянни месечни доходи, предвид размера на заема, за който кандидатства.

бързи кредити по телефонаДруги важни неща, свързани с тегленето на пари от кредитни институции могат да бъдат изискванията спрямо кредитоискателя да представи обезщетение или поръчител. При заемите в по-малък размер такива не се изискват.

Когато човек се обади по телефона и заявката му за кредит бъде одобрена, той може да усвои желаната сума в границите на 24 часа. Това става без да се явява във физически офиси, да се реди по опашки или да чака по гишета. Привлекателността и удобството на този вид заем го правят все по-популярен в последно време.

Заем по телефона

За да се увери човек, че е избрал най-подходящия заемодател, може да сравни офертите и цените на банките и кредитните компании, които предлагат заем по телефона. Човек може да кандидатства в няколко кредитни институции по едно и също време и да се спре на това, което му изглежда най-изгодно.

Средствата се получават само срещу данните от личната карта и по начин, предпочитан от клиента – в кеш, на сметка в банка или чрез някакъв вид превод.

Модерните кредитни доставчици са достатъчно гъвкави и потребителят може сам да реши как да изплати задължението си. В повечето случаи кредитите се погасяват на равни месечни вноски, като лицето определя само погасителния период предвид това колко голяма е изтеглената сума.

Ето и телефонните номера на част от компаниите, които отпускат бързи кредити по телефона:

Кредисимо АД – 0700 12 0 12
Фератум България – 0700 11 088
Вивус България – 0700 45 010
Минизаем – 0700 100 76

Вижте още

Кредит при развод – какво да правим?

Как да взема кредит?

Възрастова граница за ипотечен кредит