Кредитни продукти

Фирми за бързи кредити

Фирми за бързи кредити

Раберете всичко за фирми за бързи кредити.

Бързите кредити са финансов продукт, който предлага възможността за бързо одобрение и изплащане на заем, обикновено за кратък период от време и с малко или никакви изисквания за кредитна история или гаранции. Това ги прави привлекателни за хора, които

се нуждаят от бързи пари за непредвидени разходи или спешни нужди. В България има множество фирми, които предлагат бързи кредити, но преди да изберете такава фирма, е важно да разберете какво точно са бързите кредити и как да изберете надеждна фирма.

Какво са бързите кредити

Бързите кредити са вид заем, предоставян от финансови институции или онлайн фирми, които позволяват на заемателя да получи пари бързо и лесно, обикновено в рамките на няколко часа до няколко дни. Тези кредити са обикновено на по-малки суми и за кратък период от време, като обикновено се изплащат в рамките на месеци или години. Важно е да се има предвид, че бързите кредити имат по-високи лихвени проценти в сравнение с обичайните банкови заеми и могат да бъдат по-скъпи на дългосрочна основа.

Предимства на бързите кредити

Бързите кредити имат няколко предимства, които ги правят привлекателни за някои хора. Първо, те предлагат бърз и лесен начин за получаване на пари в спешни ситуации, без да се изисква сложна процедура за одобрение или проверка на кредитна история. Те са особено полезни за хора с лоша или непостоянна кредитна история, които може да се сблъскат с отказ от банкови заеми. Освен това, бързите кредити могат да бъдат изплатени бързо и да помогнат в бързото погасяване на спешни разходи, като например медицински сметки или автомобилни ремонти.

Нови фирми за бързи кредити

Растеж на новите фирми за бързи кредити

В последните години новите фирми за бързи кредити са преживели голям растеж на пазара. С възрастващата нужда от бързи и лесни финансови решения, тези компании се появяват с атрактивни предложения и привлекателни условия за клиентите. Много от тях предлагат онлайн кандидатстване, бързо одобрение и изплащане на кредита, без многосложни документи и процедури. Това ги прави достъпни и удобни за много хора, които се нуждаят от бърза финансова помощ.

Предимства на новите фирми за бързи кредити

Новите фирми за бързи кредити предлагат няколко предимства, които ги правят атрактивни за клиентите. Ето някои от тях:

Защо да кандидатстваш с нас?

✔ Кандидатстването и одобрението за кредит стават бързо и лесно!
✔ Кредитни продукти и за лица с лоша
✔ Онлайн кредити само от сигурни небанкови компании!

лоши кредити
 1. Лесно одобрение и изплащане на кредита – Една от основните предимства на новите фирми за бързи кредити е, че те предлагат бързо одобрение и изплащане на кредита. Кандидатстването може да бъде завършено онлайн и да бъде одобрено за сравнително кратък период от време, често в рамките на няколко часа. След одобрение, парите могат да бъдат преведени на банковата сметка на заемателя в рамките на същия работен ден или следващия ден. Това прави бързите кредити удобни за тези, които имат спешни нужди от финансови средства.
  • Минимални изисквания за кандидатстване – Новите фирми за бързи кредити обикновено имат минимални изисквания за кандидатстване, което ги прави достъпни за много хора. Те могат да предлагат кредити без да изискват висок кредитен рейтинг или да проверяват кредитната история на заемателя. Понякога може да бъде необходимо да се предостави доказателство за приход или лична идентификация, но изискванията са обикновено минимални. Това прави бързите кредити достъпни дори за тези, които имат слаб кредитен профил или не могат да получат кредит от традиционните финансови институции.
  • Гъвкави условия за заемане – Новите фирми за бързи кредити предлагат гъвкави условия за заемане, което ги прави удобни за различни финансови нужди. Заемателите могат да изберат сумата на кредита, както и периода на възстановяване, съобразно своите възможности и нужди. Някои компании предлагат дори възможност за удължаване на срока на кредита, ако заемателят се нуждае от повече време за възстановяване на заема. Това прави бързите кредити удобни и гъвкави за различни финансови ситуации.
  • Онлайн кандидатстване и обработка на заявката – Една от основните предимства на новите фирми за бързи кредити е, че кандидатстването може да бъде завършено онлайн, което го прави бързо и удобно. Заемателите могат да попълнят заявката си от вкъщи или от офиса си, без да се налага да посещават банковата филиал или офиса на финансовата компания. Онлайн обработката на заявката позволява бързо одобрение и изплащане на кредита, като спестява време и усилия на заемателя.

Списък на фирми за бързи кредит

Най-добрите места за бързи заеми в България

Следва списък на най-добрите места за бързи заеми в България:

Европейски заем

Европейският заем предлага бързи кредити до 4000 лв. със срок на изплащане до 24 месеца. Те са едни от най-надеждните фирми за бързи кредити в България, с прозрачни условия и без скрити такси.

Credissimo

Credissimo предлага бързи кредити до 3000 лв. за период от 3 до 24 месеца. Компанията е

с дългогодишен опит на пазара и предлага бърз и лесен процес на кандидатстване, като изисква само основни лични данни и минимална документация.

Микро кредит

Микро кредит е популярна фирма за бързи кредити в България, предлагаща заеми до 1000 лв. за период до 30 дни. Те са подходящи за хора, които имат спешна нужда от пари и желаят бързо одобрение и изплащане.

Easy Credit

Easy Credit предлага бързи кредити до 3000 лв. със срок на изплащане до 12 месеца. Те са известни със своята бързина и професионален подход, като изискват минимална документация и предлагат възможност за удължаване на срока на кредита.

Кредит маркет

Кредит маркет е онлайн платформа, която свързва клиенти с различни финансови институции и предлага бързи кредити до 5000 лв. със срок на изплащане до 24 месеца. Те предлагат разнообразни опции и гъвкави условия за клиентите.

Български пощи

Български пощи са известни със своите микро кредити, предлагащи заеми до 500 лв. за кратки срокове. Те са удобни за хора, които имат спешна нужда от пари и желаят бързо и лесно одобрение.

Български заем

Български заем е фирма за бързи кредити, предлагаща заеми до 4000 лв. за период от 1 до 24 месеца. Те предлагат гъвкави условия за клиентите и бърз процес на кандидатстване.

Минизаем

Минизаем е фирма за бързи кредити, предлагаща заеми до 600 лв. за срок до 30 дни. Те са известни със своята бързина и лесен процес на кандидатстване.

Джи кеш

Джи кеш е популярна фирма за бързи кредити, предлагаща заеми до 1000 лв. за период до 30 дни. Те са известни със своята бързина и прозрачни условия на заемите.

Бързи пари

Бързи пари е онлайн платформа, предлагаща бързи кредити до 2000 лв. за период до 12 месеца. Те са удобни за хора, които имат спешна нужда от пари и желаят бърз процес на кандидатстване и изплащане.

Займани

Займани е популярна фирма за бързи кредити, предлагаща заеми до 3000 лв. за период до 24 месеца. Те предлагат гъвкави условия за клиентите, включително възможност за удължаване на срока на кредита.

Кредит 24/7

Кредит 24/7 е фирма за бързи кредити, предлагаща заеми до 5000 лв. за срок до 12 месеца. Те са известни със своята бързина и лесен процес на кандидатстване, като изискват минимална документация.

Фингърпай

Фингърпай е онлайн платформа, предлагаща бързи кредити до 1500 лв. за период до 30 дни. Те са удобни за хора, които имат спешна нужда от пари и желаят бърз процес на кандидатстване и изплащане.

Фирми за бързи кредити които не гледат цкр

Какво е ЦКР и защо е важно за кредитния процес?

Централният кредитен регистър (ЦКР) е система, в която се съхраняват информация за кредитната история на всеки заемател в България. Тази информация включва данни за текущи и предишни кредити, включително заявки за кредит, срокове на плащане, забавени плащания, дължими суми и други финансови детайли. ЦКР се използва от банки, финансови институции и други кредитори като инструмент за оценка на кредитоспособността на заемателите преди да одобрят заявка за кредит.

За мнозина, ЦКР може да бъде пречка при кандидатстването за бърз кредит. Ако заемателят има негативна кредитна история, например забавени плащания или дългове, то това може да доведе до отказ за одобрение на заявката за бърз кредит от традиционни кредитори, които извършват стриктни проверки в ЦКР.

Как да изберете надеждна фирма за бързи кредити без проверка в ЦКР

При избора на фирма за бързи кредити без проверка в ЦКР е важно да се вземат предвид някои фактори, за да се осигури надеждност и легитимност на кредитора. Ето няколко насоки:

 1. Изследвайте репутацията на фирмата – Търсете информация за репутацията на фирмата в онлайн ревюта, коментари от клиенти и оценки на сайтове за сравнение на кредити. Проверете дали фирмата е лицензирана и регистрирана съгласно законодателството на България.
 2. Приложете внимателно условията на кредитите – Прочетете внимателно условията на кредитите, включително лихвите, таксите, сроковете за възстановяване и други разходи. Уверете се, че сте напълно запознати със същността на кредитите, преди да подадете заявка.
 3. Проверете опциите за контакт и поддръжка на клиенти – Проверете дали фирмата предлага ясни опции за контакт, като телефон, имейл или чат, и дали предлага адекватна поддръжка на клиенти. Важно е да имате възможност за комуникация с фирмата, ако имате въпроси или нужда от съдействие по време на процеса на кредитиране. 4. Проучете опита на други клиенти – Проведете изследване за опита на други клиенти на фирмата. Прочетете отзиви, свидетелства или препоръки от други заематели, които са използвали услугите на тази фирма. Това може да ви помогне да си създадете представа за качеството на услугите, предлагани от фирмата.
 4. Сравнете различни оферти – Направете сравнение на различните оферти на фирми за бързи кредити без проверка в ЦКР. Обърнете внимание на лихвите, таксите, сроковете за възстановяване, сумите на заемите и други условия, за да изберете опцията, която най-добре отговаря на вашите финансови нужди и възможности.

Какво са лицензирани фирми за бързи кредити

Лицензираните фирми за бързи кредити са финансови институции, които са регистрирани и лицензирани от регулаторни органи, за да предоставят заеми на физически и юридически лица. Те предлагат бързи и лесни кредити, които могат да бъдат одобрени в рамките на няколко часа или дори по-малко. Лицензираните фирми за бързи кредити предлагат различни видове заеми, като краткосрочни заеми, заеми без обезпечение и заеми с лоша кредитна история. Те са известни също като микрофинансови институции или популярно наричани „парични заеми“ или „парични заеми без банка“.

Предимства на лицензираните фирми за бързи кредити

 1. Бързо одобрение и изплащане на заема – една от основните предимства на лицензираните фирми за бързи кредити е, че процесът на кандидатстване и одобрение е бърз и лесен. Много от тези фирми могат да предложат одобрение и изплащане на заема в рамките на няколко часа или дори по-малко, което ги прави подходящи за извънредни ситуации или неотложни разходи.
 2. Флексибилни изисквания за кандидатстване – лицензираните фирми за бързи кредити обикновено не изискват сложни документи или дълъг кредитен процес за кандидатстване. Те могат да предоставят заеми дори и на хора с лоша кредитна история или нисък доход.
 3. Възможност за увеличаване на кредитния лимит – някои лицензираните фирми за бързи кредити предлагат възможност за увеличаване на кредитния лимит при добро платежно поведение. Това може да бъде полезно за хора, които имат нужда от повече пари в бъдеще.
 4. Лесен процес на възстановяване на заема – възстановяването на заема при лицензираните фирми за бързи кредити е обикновено лесен и удобен. Те предлагат различни начини за възстановя не на заема, включително автоматични дебитни плащания или плащания чрез банков превод. Това може да спести време и усилия на заемополучателя и да го освободи от стреса на ръчното възстановяване на заема.

Кредитни оферти само от доказани кредитни компании!

✔ Вземи онлайн кредит за минути
✔ Лесно и прозрачно
✔ Изцяло по интернет

лошо ЦКР

Вижте още

Давам пари на лихва без залог

Поверка на кредитна история онлайн

Одобрение за кредит колко време