По видове кредити

Уреждане на кредити с лошо кредитно досие

Търсите реално уреждане на кредити за лица с лошо кредитно досие ( ЦКР)

dograma-firm-sofia-ceni Много от нас, поради липса на информация, ниска икономическа култура или лошо финансово образование, са склонни понякога да правят недостатъчно добри решения, които могат да повлияят сериозно на тяхното съществуване. Във връзка с безотговорното кредитиране такива решения биха могли да доведат до недобър статус в ЦКР. Когато имате чувството, че имате контрол над финансите си и кредитите си, но всъщност нещата са по-сложни, може би се нуждаете от цялстна стратегия за близко бъдеще. Този план, обхващащ вашето отношение към парите и дълговети ви, може да промени вашия живот в переспектива. Той може да включва обаче много търпение и постоянство (ако вземем предвид дългосрочен или много дългосрочен заем например).

кредити-онлине

Кредитната компания  всъщност е небанкова финансова институция, която  осигурява достъп до кредити, без да е банка, но работи с всички стандарти, наложени от БНБ.

За разлика от банките, фирмите за бързи кредити, не могат да предложат пълния набор от финансови услуги като банките (не отварят сметки за клиенти и не привличат депозити).

На българския кредитен пазар в наши дни има лицензирани действащи фирми, оторизирани от БНБ, които предоставят онлайн бързи заеми за хора, които фигурират в базата данни на ЦКР като нередовни платци. Фирмите имат право да отпускат заеми на такива лица, докато банките не. Ето защо е много вероятно небанковият кредит да бъде правилното решение, което търсите, ако сте с влошена кредитна история.

Финансовите институции не проверяват базата данни на ЦКР,  освен ако не става дума за много голям заем, така че имате много голям шанс да бъдете одобрени.

Много нефинансови финансови институции отпускат заеми на нелоялни платци само въз основа на лична карта. Добре би било, ако могат да предоставят и документ, който доказва постоянен доход, колкото и да е малък и независимо от какъв източник идва. Възможно е първия път да има малко по-висока лихва, защото компаниите възприемат недобросъвестните платци като хора с по-висок риск.

Вижте още

Бърз кредит от банка

Бърз кредит по телефона

Рефинансиране на бърз кредит