По видове кредити

Рефинансиране на бърз кредит

Кредити за рефинансиране на задължения към други кредитори

 

Да се погаси един бърз кредит чрез рефинансиране е напълно реален сценарий. Той е доста често срещан при кредитополучателите. Институциите допринасят за неговата популярност. Но какви са ползите за вас от едно такова рефинансиране?

кредити-онлинеПърво, трябва да осмислите в какво финансово положение се намирате, имате ли нужда спешно да покриете стария си кредит и дали можете да поемете тежестта на нов? Когато рефинансирате стар кредит, е твърде вероятно новите условия да не са по вкуса ви. Питайте за лихвения процент, който ще бъде начислен върху новият заем. Какви такси ще има, някакви наказателни лихви или комисионни. Защото е твърде вероятно погасителната вноска да набъбне, което автоматично води до оскъпяване на кредита. Тогава се губи неговия смисъл.

 

Рефинансиране на бърз кредит Ако решите да рефинансирате, ще имате ли нужда от поръчител? Къде ще трябва да превеждате работната си заплата и дали няма да се наложи някакво обезпечение? Процедурите в повечето банки са сложни. Трябва да чакате да ви одобрят, ако сте заявили рефинансиране. През това време се оформят документите, понякога има и странични такси. Освен това, вие ще бъдете проверен – дали в миналото сте плащали вноските си навреме.

Малко по-различно стоят нещата при фирмите за кредити. Там може да минете само с лична карта, но пак изискването е добра кредитна история. Нещата стават сравнително по-бързо, отколкото в банките. Дори няма нужда да ходите на място във фирмата, можете да задействате нещата онлайн.

Кредит обединение на задълженията

Какви преимущества има рефинансирането на кредит? Можете значително да намалите срока на кредита, ако размера на вноските се запази, такъв, какъвто е бил. Освен това, има вероятност банката да ви намали лихвения процент, ако сте решили да рефинансирате. Тези неща са определящи за клиентите и затова много често те предпочитат рефинансиране.

За да го направите, обаче, не трябва да сте имали предишни закъснения с изплащане на вноски. Бъдете сигурни, че банката ще провери този детайл. Едва тогава тя ще реши, дали да ви отпусне рефинансиране на кредит.

 

 

кл. думи: кредит за рефинансиране на лоши кредити,  кредити за рефинансиране на задължения към други кредитори,  кредит за рефинансиране на задължения

 

 

 

 

 

Вижте още

Бързи кредити за безработни

Кредит за автомобил

Бързи кредити без поръчител