Без категория По видове кредити

Потребителски кредит без поръчител

Кредит без поръчител и без превод на работна заплата

Дали е възможно да се вземе потребителски кредит без поръчител? И при какви условия?

Повечето хора не са наясно с параметрите около кредита. Те не знаят какви услуги предлагат банките и небанковите институции. Да не говорим за условията и изискванията. кредити-онлинеПовечето банки ще ви отпуснат кредит без поръчител, но това си има своята цена. Вие ще трябва да плащате по-голяма лихва, което значи, че самият кредит ще поскъпне. Повечето банки ще изискат да имате поръчител, това е лице, което да гарантира за кредита. Но често пъти е трудно да се намери човек, който „да си заложи главата“ за нас.

 

И все пак, ако банката се съгласи да ви отпусне заем, без да имате поръчител, ще трябва да покриете определени изисквания.

Потребителски кредит без поръчител На първо място трябва да имате навършени 18 години и да пребивавате постоянно в страната. Трябва да работите някъде и да представите вашия трудов договор, който не е прекъсван поне 6 месеца в момента на кандидатстване за кредита. Твърде вероятно е банката да ви отпусне кредит, само, ако работите във фирма, която има отношение с дадената банка. При това положение, вие също така ще имате по-ниска лихва към кредита. А банката ще разчита на преведените заплати по сметка, като обезпечение.

Да се вземе кредит без поръчител може да изглежда сложна задача. Винаги ще се намери фирма за кредит, която да се съгласи. Но едва ли ще ви бъде отпусната голяма сума. Освен това,винаги питайте за сроковете, в които трябва да възстановите сумата.

Един бърз заем без поръчител винаги е вариант. При това, става бързо. На място в офис на фирмата, по телефона или през интернет. В повечето случаи няма да ви забавят с одобрението. Задължително носете лична карта с вас. Тези фирми предлагат различен начин на кредитиране, вие преценете кой е най-изгоден за вас и дали ще се справите.

Вижте още

Бързи кредити с лоша кредитна история / ЦКР

Кредити без (с 0%) лихва

MAXO.BG