Кредитни продукти

Кредит срещу граждански договор

Кредит срещу граждански договор

Отпускане на кредит срещу граждански договор

В следващите редове ще обърнем внимание на хора, които биха желали да вземат кредитм но нямат постоянни доходи. Те могат да бъдат със свободни професии, фрилансъри или пък да работят на граждански договори. Както знаете повечето банки няма да се съгласят да ви отпуснат кредит, преди да докажете постоянни доходи. Ще трябва да представите доказателства чрез документи. Просто такива са правилата. Вие все пак може да имате доходи и работа, но тя да бъде на граждански договор.кредити-онлине

Кредит срещу граждански договорЗа съжаление банките не гледат с добро око на такива договори, за тях доходите от граждански договор не са постоянни. Това автоматично намалява шансовете ви да бъдете одобрени за кредит. Не се отказвайте обаче, защото освен от банка, можете да поискате кредит от компания за бързи кредити. Няма нужда да ходите на място във физическия офис на фирмата, нито да обикаляте с дни наред. Просто влезте в интернет, потърсете в Google, фирми за вашия град и кандидатствайте директно през онлайн платформата на фирмата. Всичко става много бързо и лесно.

Разгледайте в сайта какви са изискванията.

 

Ако има онлайн формуляр, го попълнете. Ако трябва да го изтеглите, изтеглете го, след което попълнете и  изпратете по имейл на фирмата. Не се притеснявайте от това, че работите на граждански договор. Фирми като Кредисимо, Вивус, Фератум, Смарт кредит и други такива нямат практика да връщат своите клиенти. Не само че ще ви дадат кредит, но е напълно вероятно ако сте нов клиент да не ви се начисли лихва. Условието за липсата на лихва важи и когато погасите кредита в малки срокове.

Преди да вземете кредит обаче помислете за вашите доходи. Ако работите на граждански договор трябва да имате някаква яснота за какъв период от време ще имате трудова заетост и какви пари ще спечелите.

Ако ви трябват спешно пари но нямате постоянни доходи, светлина в тунела винаги има. У нас има фирми за кредити, които няма да ви обърнат гръб. Остава да намерите най-доброто предложение за вас.

Вижте още

Онлайн кредити от частни лица без предварителни такси

Бързи кредити София

Ипотечни Кредити