Кредитни продукти

Кредит без обезпечение

Бърз кредит без обезпечение 

Потребителските кредити понякога могат да бъдат много изгодни. Точно такъв кредит ще бъде най-подходящото ако искате да ремонтирате дома си, или пък да си купите нов дом или кола, а не разполагате с необходимата сума пари. При потребителския кредит не трябва да залагате вашето недвижим имот с който да гарантирате заема. Сроковете за погасяване са различни, а сумата може да бъде от 1000 до 50000 лв.кредити-онлине

Бързи кредити онлайн само с лична карта
Бързи кредити онлайн само с лична карта

Кредитния пазар е доста богат има разнообразие на необезпечени кредити от този тип. Сумите които се пускат са най-различни, а това предполага и различни лихвени проценти. Най-голям шанс отпускане на кредит има лице, което е плащало изрядно вноските си миналото, тоест неговата кредитна история е чиста. Затова винаги се опитайте да погасявате месечните си вноски навреме, за да не задлъжнявате и да не трупате лоша кредитна история. Но дори и когато имате лоша кредитна история, вие все пак имате шанс за кредит. Може би условията няма да бъдат толкова изгодни, но все пак банката ще ви отпусне заем. Вероятно процента ще ви бъде по-висок, ще трябва да имате поръчители и да доказвате вашите доходи. Другия вариант е вместо в банка да поискате заем от фирма за кредити. Но първо трябва да разгледате повече оферти за да знаете какво се случва на пазара и винаги бъдете нащрек, защото е пълно с измамници които искат да ви завлекат.

Бързи Кредити Без Обезпечение Без Гарант и Без Залози

Ако кандидатствате през интернет повечето сайтове разполагат с кредитен калкулатор и там можете да пресметнете размера на вноската, срока за погасяването и така нататък. Или просто да отидете на място във фирмата където кредитен консултант ще ви консултира, безплатно или не, в зависимост от услугата.

При кредит без обезпечение може да имате фиксирана лихва или пък променлива. Ако тя се запази вашите вноски също ще бъдат еднакви всеки месец. Лошото е, че ако искате да бъде променена, това няма как да стане. Когато лихвата е променлива, това се отнася за целия период, за който изплащате заема.

 

 

Вижте още

Проверка за одобрение на кредит

Кредитни посредници

Нови онлайн кредити с лошо цкр