Без категория По видове кредити

Кредити без (с 0%) лихва

Бързи кредити без лихва

Това са така наречените онлайн кредити, които предлагат 0% лихва.  През последните години този бизнес процъфтява.  Факт е, че половината население у нас е скептична, но пък това не пречи на другата да се възползват от подобни услуги. Много хора предпочитат да вземат спешни пари от такава институция, а не от банка.  Най-честият въпрос е „ Как най-бързо да се сдобия с кредит, който има 0% лихва?“.  Тази опция не присъства при банковите кредите, но при бързите е напълно възможна.

кредити-онлине

Както при всяко ново нещо и тук има на какво да обърнете внимание.  Тук ще научите, кои са факторите, които определят бързите кредити:

Кредит с нула процента лихва можете да вземете, ако кандидатствате за това онлайн.  Фирмите, които предлагат този вид кредитиране, предлагат и услуга, чрез която можете да направите кандидатстване през смартфон или таблет.

С онлайн кредит без лихва можете да се сдобиете, ако вземете кредит с еднократна вноска или известен като кредит до заплата или аванс.

Единствено най-новите фирмени клиенти имат право на този вид услуга.

За да важи условието за нулева лихва, клиентът трябва да върне навреме заема.  Ако закъснеете с ден, започва да се начислява стандартната лихва.

За тези, които са решили да се възползват от подобни услуги, трябва да знаят, че цената на кредита, който се отпуска, зависи от два фактора: такса и лихва за допълнителна услуга.  Разпитайте каква ще е крайната сума, която трябва да върнете, за да не останете изненадани накрая, когато връщате заема. Всеки първи заем е без оскъпяване, което значи, че ще върнете точната сума, която сте взели.

Винаги се информирайте,  преди да вземете кредит от онлайн фирма.  Проучете всички оферти и изберете най-подходящата за вас. Също така, водете си и дневник с месечните разходи и по този начин ще знаете какво и къде дължите.
 

Вижте още

Необходими документи за отпускане на кредит

Ипотечен кредит без трудов договор

Полезни връзки