Без категория По видове кредити

Кредити без доказване на доход

Бързи кредити без доказване на доход

Работата и доходите са едни от основните условия, които трябва да сте изпълнили, преди да кандидатствате за кредит. Все пак кредиторите искат да бъдат сигурни, че можете да изплатите кредита, преди да са ви дали пари.Кредити онлайн кандидатстване

Бързи кредити без доказване на доход
Бързи кредити без доказване на доход

Но това, че не можете да докажете доходите си, не означава, че няматетакива. Все пак можете да разполагате с пасивни доходи като получаване на наем или работа на свободна практика.

Сигурно вече си задавате въпроса как можете да получите кредит, без да доказвате доходите си?  Тъй като това е един много голям риск за кредиторите, те могат да ви отпуснат само краткосрочен заем и то при достатъчно добри условия за тях самите.  Тези кредити може и да изглеждат, че имат по-високи лихви от останалите източници на заем. Максималният заем, който можете да вземете в повечето случаи е 2000 лева, но това е достатъчна сума да покриете спешните си разходи.

 

Какви са сроковете за погасяване на бързите заеми?

Обикновено срокът за погасяване на бързия заем е 30 дни.  Разбира се, всеки един кредитор има собствени условия за погасяване, но това е стандарта. Ако не можете да погасите заема си в рамките на месец, винаги можете да платите такса, с която да ви се удължи срока с още 7, 15 или 30 дни.

Има ли алтернативи на бързия кредит?

Разбира се, че има и това са кредите с някакъв вид обезпечение.  Можете да вземете кредит като дадете нещо в замяна: апартамент, гараж или друго имущество.  В този случай риска за кредитора е по-нисък, но за вас е по-голям, тъй като може да изгубите това, което залагате, за да получите заем.

Преди да вземете какъвто и да е кредит, трябва да прецените много добре дали можете да го изплатите или той ще се превърне в една огромна финансова дупка и ще затънете още повече. Това е чудесен начин да запълните дупката в бюджета си, но трябва да го използвате разумно!

Вижте още

Полезни връзки

Потребителски кредит без поръчител

Бърз кредит от банка