По видове кредити

Бърз кредит от банка

Бързи онлайн кредити от банка

През последните години в България има сериозно раздвижване на кредитите услуги. Една от основните причини за това са небанковите финансови институции. При тях има различни условия, за да получите заем, които често пъти улесняват кредитополучателите. Освен това, всичко става още по-лесно с кандидатстване през интернет сайта на фирмата, което повечето хора приветстват.

кредити-онлине

При банките нещата стоят другояче, те имат по-големи изисквания. Такива, които много често хората не могат да покрият, затова намират спасение във фирмите за кредити. Това до известна степен промени пазара, като направи банките малко по-гъвкави в предлагането на кредитни услуги от бърз тип. Често пъти обаче тези услуги се предлагат временно или са обвързани с различни норми и правила. Предлагането на бързи кредити стана популярно през последните години и това предопредели раздвижване и промени на пазара за кредити.

Бърз кредит от банка Банките си остават бастион на бумащината. При тях процедурата е тромава, ще ви изискат поръчител, трудов договор от работодател и често пъти срока на одобрение е дълъг. Докато при небанковите институции процедурата е доста по-лесна и бърза. В повечето случаи се нуждаете само от валидна лична карта. Кредити се отпускат на хора от всеки слой на обществото.

Коя банка отпуска най лесно кредити?

Един бърз кредит означава бързи пари, които в повечето случаи човек взима по спешност, за да реши някакъв финансов проблем. Тук говорим за суми, които варират от 100 до 10000 лв. И те са напълно в сферата на възможното при фирмите за бързи кредити. Така хората по лесен и бърз начин се сдобиват със свежи пари.

Заемите от банкови институции се взимат по-трудно – ипотечен, потребителски, за текущи нужди или друг. При тях срокът за одобрение често пъти е голям. Но пък има вероятност за по-добри условия, отколкото ако вземете някакъв бърз кредит. И двата случая има плюсове и минуси. Всеки човек трябва да реши за себе си от какъв кредит има нужда и при какви условия.

Вижте още

Кредит за автомобил

Бърз кредит по телефона

Кредити без доказване на доход