По видове кредити

Бързи кредити за студенти

Студентски кредити

Бързи кредити за студенти
Студентски кредити

Не са един или двама, студентите които изпитват финансови затруднения по време на тяхното обучение. Важното обаче е когато сте студент, как се справяте в такива ситуации и успявате ли да оползотворят наличните възможности за финансиране, които да ви помогнат своевременно да учите, работите, да разполагате с финанси и разбира се да живеете добре.

кредити-онлинеОстанете с нас в текста, за да разберете предимствата на бързото кредитиране за студенти, опасностите и как бързо да се ориентирате в правилата на българския кредитен пазар.

Изгодни бързи кредити за студенти – общи характеристики

Мини бързи заеми за студенти можете да вземете ако сте студент, който има нужда от спешно пари. Понеже става дума за малки бързи кредити, за тях важи общите характеристики, които засягат бързото мини кредитиране. Тоест, лесни правила за кандидатстване, с малко необходими документи; кандидатстване онлайн; много бързо одобрение и лесно получаване на пари на заем в брой, по сметка или в офис на EasyPay. Срокът за погасяване е по-кратък, лихвения процент е гарантиран със закон. Първи кредит може да се тегли без лихва и много други важни предимства.

 

Това, което е важно да се знае, че бързите кредити, се предлагат от небанкови кредитни компании, които осъзнават, че студентите са особена социална група, която принципно няма възможност да изкарва много пари, така че на тях логично се отпускат по-малки суми. Това помага на студентите да не се обвързват дългосрочно с кредитни институции, да могат по-лесно да върнат парите, самите кредити да не им струват толкова скъпо и да могат да използват кредита по предназначение.

За да кандидатстват за бързи заеми, студентите трябва да са навършили 18 години, да имат лична карта; като общо изискване е да имат стабилен доход от почасова работа, от работа на граждански или трудов договор. При положение, че сами не могат да се възползват от този заем, техните родители могат да им помогнат като изтеглят бърз мини заем за тях. Добре ще бъде за вас като студенти, ако търсите бърз кредитен продукт, то да намерите оферта, която е определена като бърз заем за студенти, за да може да се ползвате от предимствата и условията типични за вашата възраст и финансово състояние.

За какво студентите използват бързи мини кредити

Студените може да се нуждаят от пари в най-различни направления, но най-важните и често срещани са: плащане на такса за поредния семестър; за специфични студентски консумативи, за лаптоп, за софтуер по вашата специалност, за книги, учебници и други такива; при закъснение с наема за квартирата или за битови разходи по квартирата; ако имате стабилни доходи като студент, можете да купите подарък на любим човек.

Основните предимства на предлаганите бързи парични заеми за студенти

Първото предимство е още една стъпка в придобиването на самостоятелност. Избягвате  неприятни разговори с близките ви роднини, с които им търсите кеш пари. Вие сами избирате и не дължите обяснение на никого.

Второ предимство, което важи за всички хора търсещи бързи кредити – избягване на банковите институции и техните утежнени правила за кредити като вариант за потребителски заем. Плюс това банките не са много ‘гостоприемни’ за студенти.

Третото предимство е свързано с това, че не губите време. Можете да се възползвате от бърз кредит онлайн, по телефон или в офис, като улеснената процедура по кандидатстване и одобрение се случва в рамките дори само на половин ден. Отделно от това, можете да направите сметката си на кредитен калкулатор от вашия личен лаптоп, смартфон, таблет и да кандидатствате напълно подготвен за това, което ви очаква като погасителни вноски, срок и крайна цена.

Четвъртото предимство е в гъвкавостта на бързите заеми за студенти. Вече изброихме в колко различни и важни за вас посоки можете да насочите парите.

 

Най-важното обаче във вашата подготовка и разум. Бързото кредитиране може да ви помогне като част от вашия напредък и растеж в образованието. Това е просто малка и спешна помощ в моменти, в които не можете да се справите сам и със сигурност не е начин да живеете охолен студентски живот. Използвайте парите по предназначение и дори да е за нещо тривиално като битова сметка, приемете го като още една малка инвестиция във вашето бъдеще и вашата финансова култура.

 

Вижте още

Уреждане на кредити с лошо кредитно досие

Бързи кредити до заплата

Потребителски кредит без поръчител