По видове кредити

Бързи кредити за безработни

Бърз заем за безработни 

Значителен е броят на хората у нас, които считат, че на безработните не се отпускат заеми. Това обаче, не е така! Кредитните компании у нас се развиват изключително бързо и когато става въпрос за неголеми суми, те могат да се притекат на помощ на гражданите. кредити-онлинеТяхното ГПР изглежда по-голямо от това на банките, но те са с много по-гъвкава политика и отпускат заеми без традиционните документи, които хората са свикнали банките да им изискват. Когато човек желае да му бъде отпуснат заем без поръчител, без обезпечение и без доказване на доходи, то фирмите за бързи кредити са по-експедитивни в това отношение. Кредитните компании са добра възможност за хората, на които по някакви причини банките отказват заем.

Oтпускане на кредит за безработни

Бързи кредити за безработни
Бързи кредити за безработни

Предимството на кредитните компании е, че те отпускат заеми при много по-улеснена и ускорена процедура. За да се получи бърз кредит за безработни е необходимо човек да изплати по електронен път своята заявка или да отиде лично до физическия офис на фирмата, която е избрал. За неголеми суми няма да му бъдат изискани абсолютно никакви документи, освен лична карта. Обикновено условията са едни и същи във всички фирми – лицето трябва да е на възраст над 18 и под 70 години, както и да е български гражданин. Разбира се, в интерес на клиента е да има добра кредитна история, да няма просрочие по други вземания и да не е прекъсвало осигурителния си стаж.

За заема не е необходимо поръчителство, материално обезпечавани или запис на заповед. Не е нужно да се представя постоянен трудов договор на пълен работен ден или друг документ, удостоверяващ източници на доходи от ренти или други активи на кредитоискателя.

Бързите кредити са предназначени за посрещане на текущи разходи и неочаквани плащания. Друга група лица, които се интересуват от този кредитен продукт са жени в отпуск по майчинство, хора в златна възраст и хора, работещи на свободна практика.

Целият процес по кандидатстване, одобрение и отпускане на сумите е изключително улеснен и ускорен. Клиентът трябва само да изпрати от разстояние своята кандидатура за кредит към избраната от него кредитна фирма, като даде данните си и посочи от каква сума се нуждае, за какъв период и дали ще я погасява на равни месечни или седмични вноски.

Освен, че кредитът е много достъпен, отговорът пристига буквално за минути. Важно предимство е, че не се удържат никакви такси, например такса за разглеждане на документи. Кредитоискателя получава бърз отговор от служител на фирмата по телефона дали е одобрен под формата на обаждане или съобщение. Всеки клиент може да избира удобен за него начин на плащане – в кеш, по банков път, чрез Изи Пей и пр.

Има компании, които предлагат промоции и намаления за нови и лоялни клиенти, така че това също може да донесе някои дивиденти на хората, които в момента нямат работа.

Вижте още

Бърз кредит от банки

Кредити от частни лица лихвари – какво трябва да знаем!

Ипотечен кредит без доказване на доходи