Без категория По видове кредити

Бързи кредити без поръчител

Бързи кредити онлайн без поръчител

Искате да отидете на почивка за лятото, но нямате достатъчно пари? Вие сте един от многото българи със сходни проблеми. За щастие има решение – да вземете бърз кредит, с който да заминете!

кредити-онлине

бързи кредити без поръчители

 

Бързите кредити без поръчител става все по-популярна услуга от банковите и небанковите институции. Техните оферти звучат примамливо и често пъти условията са наистина прозрачни. Има си ясни правила и опростено кандидатстване за кредита. Няма скрити текстове, както преди години. А одобрението за кредит често става от днес за утре.Бързите кредити от фирма имат и други предимства. Ако потърсите такъв кредит от банка, обаче, там бумащината е в пъти по-голяма. Съвсем различно стоят нещата, когато търсите бърз кредит през интернет. Или пък на място във фирма за бърз кредит си подадете вашата заявка. Има и друга опция – с едно телефонно обаждане да получите заем. В повечето случаи ще ви искат само валидна лична карта. За разлика от банката, където няма да минете без поръчител, във фирмите за бързи кредити нямате нужда от такъв. Дори не трябва да представяте трудов договор и да доказвате месечни доходи. Просто ще трябва да изчакате да ви прегледат кандидатурата, което рядко отнема повече от ден. Сумата, която сте поискали, ще ви бъде преведена, след като сте одобрени. Може да си ги вземете и от каса на Изипей, директно от офиса, преведени по банков път.

Можете да заявите кредит на вноски или до заплата.

С тази уговорка, че при втория имате една вноска за внасяне и трябва да я върнете до определен период. Ако вземете кредит на вноски, можете сами да изберете техния размер и периода за погасяване. Има по-ниска лихва на един заем до заплата, заради по-малкия срок, в който трябва да го върнете.

От значение е да имате добро кредитно минало, когато кандидатствате за кредит. Това означава да сте връщали навреме предишни заеми.

Вижте още

Бързи кредити за студенти

Ипотечен кредит калкулатор

Бърз кредит от банки