remont-na-pokrivi

Ремонта на покрива може да се окачестви, като ремонта, който най-малко е бил плануван и като всеки неплануват ремонт е свързан с неплануван разход. За това не само качеството, а и цената е определящ фактор за избора на изпълнител.

Не зависимо от какъв тип ремонт се нуждаете, пренареждане на керемиди, хидроизолация, , поставяне на вертикални и  хоризонтални улуци,  битумни керемиди, монтиране на водосточни тръби, поправка на разрушени комини, – повдигане на пориви, измазване на капаци и комини или изграждане на нови покриви избора  на правилната фирма, която да направи ремонта е важен фактор.

Покривът е  важна част от  една сграда. Покрива  я защитава от атмосферните условия ( вятър, дъжд, сняг, градушка). Ако порива не направен добре, дори и най-малкия теч може да руши вашият дом  отвътре.

Важни въпроси преди да започнем ремонта на покрива.

1- Какви материали да използвам за ремонта.

2- Към кого да се обърна (баланс между качество и добра цена)?

3- Какво е най-доброто за вашият случай  покритие на покрива?

4- Колко би излезнал ремонта на покрива?

За отговора на тези и други въпроси можете да се свъреже с нас за безплата консултация относо цена, подходящо покритие за вашият покрив, време за изпълнение, гаранция  за ремонта на покрива и др.

 

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ
РЕМОНТ НА ПОКРИВИ

Относно избора на изпълнител на ремонта на вашият  покрив наш приятелски съвет е първо да се допитате до ваши близки и познати, които са доволни от майстори или фирма от добре направен ремонт.  Ако нямате познати, които да ви препоръчат фирма за ремонт на покриви,  направете един бърз сравнителен анализ, като разгледате  поне 10-на уеб сайтове чрез търсачките ( google, bing, yahoo) и направете естествен избор по доверие.

Предлагае услуги в цялата страна:

Ремонт на покриви София, Варна, Пловдив, Благоевград, Дупница, Бургас, Шумен, Русе, Петрич, Перник, Гоце Делчев, Пазарджик, Монтана, Кюстендил и др.

dograma-sofia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оставете коментар