Skip to Content

ФИНАНСОВИ СТАТИИ

Кредитиране, спестяване, финанси

moda-2015 - drehi-obuvkiОколо 17000 е броят на сайтовете в базата данни на Интернет за електронна търговия на стоки в света.  Забавлявайте се като разглеждате техните неустоими предложения. За регистриралите се планират и още много предимства, оферти и намаления. Така ще получавате винаги актуална информация за всички вести от света на модата, отстъпки и ще може да правите коментари с други потребители. Връщайки артикул с наличен дефект или друг негатив, сумата ви се връща в кратък срок. Приятно кликване!

Наблюдавайки модните пред-а-портетата в Париж, Милано, Барселона или Ню Йорк, винаги изпитваме осезаемо възхищение от ерудицията, таланта и въображението на дизайнерите. Достойна за преклонение е тяхната последователност, логичност, театралност и неповторимия им усет за завършеност и цялост, върху която стъпва тяхната модна концепция. Най-силния акцент в техните колекции е акцентът върху женствеността, както и върху свободата и независимостта й.

При конструирането на летните костюми са много търсени ръкавите реглан в преливащи се светли нюанси. Никога до сега въображението на дизайнерите у нас не е било така „развинтено“. Те показаха колекции на срязани в талията рокли, с V-образно деколте, с драперии, надипляния и плисиране. Популярни са тренчовете с тричетвъртни ръкави и двойно закопчаване.

Много актуални са флоралните и животинските мотиви. Ако те ви се струват малко непретенциозни за по-официални случаи изберете решение в етно или геометрични мотиви.

drehi-online-magazinЛятото е подходящ сезон да носим шапки по чисто практични съображения. Разбира се има и модели с чисто естетични функции. Ако все пак държите на функционалността знайте, че това лято бохо стила се завръща на модните подиуми Zac Posen и Romeo Gigli. Шапките са плетени  от слама и с голяма периферия. Освен, че са красиви те пазят лицето от слънцето.

Останалите добри примери са еклектичната комбинация на рок верига с перли, цветята и вдъхновените от природата бижута с камъни под формата на венчелистчета, капки, цветя, листя… Оставете камъните Сваровски за вечерта.

 

Comments are closed.