Skip to Content

ФИНАНСОВИ СТАТИИ

Кредитиране, спестяване, финанси

Часовниците Casio G-Shock, емблематични с невероятната си здравина, са издържали на удари с хокеен стик, морско налягане -200 метра и теглото на 25-тонен камион. Заради тази си устойчивост здравата алтернатива на крехкия часовник е желана от спортисти, изследователи и военни още от пускането на първия модел през април 1983 г. Феновете на Casio G-Shock, сред които са Джъстин Бийбър, Риана, Спайк Лий и Фарел, са известни с това, че ги колекционират в големи размери, а фитнес фанатиците си купуват нови модели G-Shock всяка година. След повече от 35 години и 100 милиона доставени броя, японският производител на електроника облече часовника си във нова още по-висококачествена броня.

Дизайнерите на GShock отдавна експериментират с материали за корпуси извън характерната за марката удароустойчива смола. Бащата на G-Shock, Кикуо Ибе, главният инженер на Casio винаги е искал метални версии, които да осигуряват същата защита. През 1995 г. Излиза на пазара първият титаниев Casio G-shock.

От първия часовник G-SHOCK до днес Casio продължава да поддържа златния си стандарт за издръжливост и стил, като успява да осигури и двете с новите часовници GA-900TS.

Напоследък виждаме как здравият и енергийно ефективен G-Shock GA-900 се поддава доста добре на цветни дизайни, а GA-900TS-4A и GA-900TS-6A са още два примера за това. Тези модели са с полупрозрачни рамки и текстилни ленти, изработени със светлоотразителен материал като имат приблизително 7-годишна батерия.

Освен интересният и модерен избор на цветове и материали  Casio GA-900TS разполага с цветово блокиране като същевременно запазва издръжливостта и полезността, с които марката е известна. Моделът GA-900TS спазва характерния за производителите на часовници здрав вид, но включва и нови модерни елементи.

На китката ви GA-900TS носи високотехнологично усещане, съчетано с перфектен за града стил. Циферблатът на часовника включва както аналогови стрелки, така и цифров дисплей, заобиколен от каишка от найлонов плат. За да допълнят каишката, специални полупрозрачни матови рамки показват вътрешните компоненти на часовника, превръщайки техническите му характеристики в интересни дизайнерски детайли.

Предлаган в смели нюанси, Casio G-SHOCK серията е снабдена с функции като LED светлина Super Illuminator, световно време с 31 часови зони, хронометър с 1/100 секунди и таймер за обратно броене.

Comments are closed.