Skip to Content

ФИНАНСОВИ СТАТИИ

Кредитиране, спестяване, финанси

stream13Имаше времена, когато компаниите бяха организации без лица. След изобретяването на интернет и разрастването на социалните медии вече не е така. Тъй като комуникацията с компаниите е по-лесна, от жизненоважно значение за успешен бизнес е наличието на отворена и ангажираща връзка с аудиторията. Мнозина избират да я осъществят, поддържайки активно присъствие в различни социални медийни сайтове, като напр. Facebook и Twitter. Но все още има голяма празнота по отношение на това колко персонални могат да бъдат тези взаимоотношения.

Видео стриймингът на живо се превръща в популярен опция сред професионалистите, защото той им дава възможност да популяризират марката си в реално време. Ако сте в състояние да направите това, ще получите сведение в реално време за тези, които се интересуват от продукта, който се опитвате да продадете или за темата, по която говорите. Предаването на живо или онлайн стриймингът трябва да бъде опция за всяка компания, която иска да насърчи по-голямата ангажираност с аудиторията си, както и разработването на нови взаимоотношения с клиенти и други бизнес професионалисти.

Хостингът на предавания на живо предлага много ползи във връзка с налагане на вашата марка на пазара и ангажиране на аудиторията Ви в реално време. Като всяко нещо стриймингът има положителни, но и някои отрицателни страни, така че преди да планирате първия си проект за онлайн видео предаване, трябва да го обмислите добре.

Онлайн видео стриймингът е много привлекателен и разполагането със страница в социалните медии е важен аспект в ангажирането на вашата аудитория. Така показвате на клиентите си, че Ви е грижа за това, което трябва да им кажете, както и за това, което те имат да Ви кажат. Понякога тези, които наистина харесват съдържанието Ви, просто не са в състояние да пътуват, за да Ви видят и чуят на живо. За щастие, ние живеем в ерата на технологиите, където хостингът на лекция или което и да е друго информационно събитие е по-лесно от всякога.

Онлайн видео стриймингът дава шанс на Вас и вашата компания да взаимодействате с аудитория Ви по начин, по който вградените видеоклипове не могат. Той също така Ви дава възможност да говорите пред по-широка аудитория, отколкото при традиционните лекции или други подобни събития. Когато правите видео предаване на живо не е нужно да се занимавате с продажба на билети или ангажиране на подходящо пространство, освен ако не искате да ограничите броя на хората, участващи в предаването.

Предаването онлайн създава усещането, че представената информация е спешна. Вградено видео в YouTube може да бъде гледано по всяко време и аудиторията вероятно би го отложила за удобно време за нея, но-това не е добре за Вас. Когато предавате на живо, хората са по-склонни да Ви гледат, защото това може да е единственият им шанс да чуят мнението Ви по конкретния въпрос.

Когато действате правилно, с достатъчно предварителни познания, онлайн стриймингът може да бъде забавен и креативен начин да се свържете с вашата аудитория. Той предлага и на компании, и на клиенти възможността да общуват един с друг по начин, който е много по-персонален от телефонно обаждане или коментар във Facebook. Онлайн видео стриймингът трябва да бъде опция за всяка компания, която иска бързо да достигне до по-голяма аудитория.

Comments are closed.