Skip to Content

ФИНАНСОВИ СТАТИИ

Кредитиране, спестяване, финанси

Свети Валентин е празник на всички влюбени двойки, даже и на тези, които не си падат по традициите

Свети Валентин се задава заедно с цялата си сладост и влюбеност, с която обикновено завладява света. Може би за някои хора романтичните жестове са прекалени, традиционните подаръци – скучни, а вечерята на свещи е вече отдавна изтъркано преживяване.

Какво биха могли да сторят те на 14 февруари?! Със своята богата фантазия убедени сме, че ще намерят правилния подарък за половинката. Няма да е излишно и да се запознаем с някои по-нестандартни предложения, на които се радват себеподобните на тях.

Плик с пари

Ще си кажете, на кого ще му хрумне подобно нещо, но колкото и да не ви се вярва, случаите са доста. Често в тази позиция се озовават мъже, които считат себе си за неспособни да избират подаръци за Свети Валентин. Те са спокойни, че дамата до тях ще влезе в първия магазин и ще си достави сама удоволствие с направените покупки. Не го препоръчваме, но както се казва – за всеки влак си има пътници.

Скок от мост или с парашут        

Личността, която ще изненадате трябва да е особено екстремна, защото не забравяйте, че сега е зима. През топлите месеци хората са настроени по-щуро и са склонни да опитат какво ли не.

Благотворителност

С такъв подарък за Свети Валентин ще бъдете различни, ще направите впечатление, ще зарадвате не само получателя, а и още някой. И определено си струва да опитате! Направете добро, платете за него от ваше име и връчете картичка, на която е изписано делото ви. Ако тя е придружена с цветя, ароматна свещ или изящен свещник на сърца, поздравления – стреляте право в сърцето на любимия човек.

Среща със звезда

Не е за всеки, но ако не ревнувате и копнеете единствено да доставите искрена радост на партньора си, то уредете му среща със звезда. Разбира се, това е подходящо, само ако мъжът или жената до вас има подобен блян. Ако мечтае отдавна за такива емоции, вие сте на ход, нека Свети Валентин се превърне в един различен празник за вас.

Развод     

Не се шегуваме, но такъв подарък съвсем не е за всяка двойка. Всъщност шантавата идея долита от щата Мичигън. Безплатният развод е осигурен от адвокат, който ще даде наградата навръх Свети Валентин, след като чуе най-убедителната история за наложително разтрогване на брака. Така той счита, че ще извърши прекрасна постъпка, , защото ще спести разходи на семейството за няколко хиляди долара, а и ще им даде шанс да продължат смело напред.

Източник: ДЖЪМБО ОНЛАЙН

Comments are closed.