Skip to Content

Govrn.BG

Икономика, кредити, инвестиции

Всичко, което трябва да знаете за модните туники и как да ги носите в зависимост от характеристиките на фигурата е точно в следващите няколко реда:

Съвременната мода е многостранна и демократична. В огромно разнообразие от тенденции е почти невъзможно да намерите дрехи според вашите предпочитания. На върха на популярността през този сезон са както съкратени, така и дълги върхове. Днес ще оставим настрани и ще говорим за модните туники: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/дамска-елегантна-туника.

Предлагаме селекция от пет актуални стила на удължени блузи за дамите.

Плажни туники

Оределено си заслужава да се отбележи прозрачната плажна туника с екзотичен или цветен печат. Тя е от значение в курорта, на морския бряг и работи на 100% и ви помагат да създадете романтично ваканционно изображение.

Туники ризи

Увереността „да“ може да съчетаете дългите ризи. Като правило, такива модели характеризират свободната кройка. Този сезон те могат да се носят без колан въобще или с мек колан, изработен от същата тъкан. Например, стилни дълги ризи-туники.

Дамски туники

Друг вариант на една и съща тема са туники без ръкави ризи, които също са представени в многообразие от модели.

Интересни са и асиметричните туники или с изрязвания и цепки отстрани.

Трикотажни рокли – туники

Трикотажни рокли – туниките все още остават в тенденцията. Те могат да се носят като къса рокля с костюми или чорапогащи, както и с тесни панталони или дънки. Вариантът за най-смелите е да облекчат тази туника върху по-дълга рокля. Ако сте готови за модерни експерименти, това изображение с туника може да се превърне в източник на вдъхновение.

Туники в етнически стил

Специално за света на модата е вторият сезон – туники в етнически стил с отпечатан печат или бродерия. Носете ги с дънки, летни панталони и плажни рокли или клинове.

Дънкови туники

Туники деним е стилен и практичен вариант за съвременна жена. Такива модели могат да бъдат закупени, както за лятото, така и за всеки друг сезон.

Предимство на всяка туника е, че може да се носи и като рокля.

Comments are closed.