Skip to Content

ФИНАНСОВИ СТАТИИ

Кредитиране, спестяване, финанси

banq  Скучната баня съвсем не е признак на добър вкус за обзавеждане. Може би, за вас холът е единственото помещение, за което си заслужава да хвърлите пари и усилия за по-креативен интериор, но всъщност, всяка една стая у дома си струва да бъде украсена и обзаведена със стил и артистичен подход. Но нека се върнем на банята…Ако имате значителна нужда от помощ тук, ето как да разчупите интериора на банята:

 

  Дизайнерско обзавеждане за баня
То ще ви даде възможност да послушате въображението си и да създадете едно наистина уютно местенце за релакс и хигиенни нужди. Един съвет от нас: обмислете идеята за скрити шкафчета, които да се отварят като хармоника, за да спестите място, а и за да няма разпиляна козметика из цялото помещение.

 
  Винтидж елементи
Не по-малко добра идея е да инвестирате във Винтидж обзавеждане за баня. Ако е по-голямо мястото, поставете малко кокетно кресло в центъра или инсталирайте уникална розова секция в старинен стил за истинска идилия.

 
  Превърнете банята в мини спа
Сложете навсякъде – включително и по фаянсовите плочки – свещници с ароматни свещи, създайте си приглушено осветление, добавете красиво флорално килимче пред ваната, масичка с любимо питие и книга за върховно вечерно удоволствие след дългия и изтощителен работен ден.

 
  А защо не и произведения на изкуството?
Ако сте почитатели на приложните изкуства, превърнете скучната бяла стена в банята в своята арт галерия. Със същата изящна сила банята ще се промени и ако поставите скулптури по земята, а също така и картина на врата. Салвадор Дали е идеална тематика за банята, защото сам по себе си той също е нестандартен творец, а освен това платната му са невероятно актуални и до ден днешен! Ще се съгласите с това, нали?

Comments are closed.