Skip to Content

ФИНАНСОВИ СТАТИИ

Кредитиране, спестяване, финанси

zimni-tendneciiСупермодни за предстоящия сезон ще са облеклата в стила милитъри с базисни цветове черно, каки и сиво. Модни ще са също така и палтата с по-разширените рамена, пагоните и широките кожени колани. А за талията заложете на златисти копчета. В съответния стил се налагат полата тип молив или трапец, якетата, жилетките и саката.
В модните стилове започва налагане на кожата, вместо да губи позициите си. Дизайнерите предоставят изделията от естествена или т. нар. еко кожа. А цветовете на кожата са кафяво зеленото, черното, червеното и бялото.
Затвърждават популярността си изделия от кожа в най-различни багри – саката, жилетките, шапките, аксесоарите, подхождащи на всека един мъж.
Сред топ тенденциите за зимата 2016/2017 г. влизат дрешките от кадифе. Този луксозен материал се използва в изготвянето на различни модели за вашето ежедневието, а и за специални, по-официални случаи.
Незаменим продължава да бъде и трикотажът като една мека и лека материя, която доста от дизайнерите използват за изработването на зимните си колекции.
Цветовата палитра за предстоящата есен не се различава с голяма яркост или разнообразие.
Предпочитанията са насочени към цветовете на камъни като аметиста, рубина, сапфира, изумруда и топаза, които, комбинирани с блестящи тъкани, дават усещането за блясък и шикозност.
Обръща се особено внимание на лентите и воланите, както и на асиметричните форми и решенията на дрехите като различните украси и експресивните рисунки върху самите тъкани.
Една топ тенденция са и мъжките дрехи: костюмите, палтата, шапките, акцентиращи силата и стоицизма на човешкия характер)
Затвърждават постоянството си модните костюми, тоалетите, създадени от няколко вида тъкани.
А модните аксесоари се представят от дългите ръкавици, тежките декорации и обемистите бижута, шапките саксии и широките кожени коланчета, алюзиращи корсет.
Не бива вие да забравяте, че не е възможно да се хванат абсолютно всички тенденции. На повечето модни дефилета се предоставят модели, които се носят рядко в ежедневието. Но е хубаво да поглеждате към различните модни тенденции. Те особено добре могат да ви насочат.

Comments are closed.