Skip to Content

ФИНАНСОВИ СТАТИИ

Кредитиране, спестяване, финанси

Във времето, когато всичко правим с едно единствено натискане на копчето на компютъра, кредитирането също се променя из основи. Вече не е необходимо да си скубете косите и да обикаляте роднините и комшиите, за да съберете малката сума, която не ви достига, за да си платите изненадващо голямата сметка за ток или парно. Възможно е да ви потрябват пари за спешно лечение на ваш близък. В такива екстремни моменти няма да ви е до ходене по офисите и разпитване за лихви, такси, вноски и всякакви предлагани продукти. Вече е възможно да получите необходимата сума бързо и без излишни усложнения. На помощ идват пари на заем до заплата. Кандидатстването не изисква излизане от дома, а получаването на сумата отнема минути.

Всеки, който е достигал до подобен кредит, го препоръчва като най-практичното решение в тези случаи. Накратко ще изброим предимствата на заема до заплата, а вие ще прецените дали имате нужда от него.

– Кандидатстването, одобрението и получаването на онлайн кредит става изключително бързо. Времето, от което се нуждаете за онлайн кандидатстване за пари на заем до заплата ще е не повече от 5 — 10 минути. Превода на отпуснатата сума в банковата ви сметка или до близката каса на Изи Пей става за по-малко от половин час. Звучи добре, нали?

– Кандидатстването за кредит онлайн е лишено от всякакви усложнения. Минималните изисквания към кандидатстващите за онлайн пари на заем са: да сте пълнолетни граждани на страната, личната ви карта да не е с изтекъл срок или открадната, да имате лична банкова сметка, за да получите сумата, за която сте кандидатствали.

– Заемът до заплата, отпускан от Credirect, е кредит без поръчител. На www. credirect.bg се предоставя онлайн кредит без нуждата да имате трудов договор, обезпечение или да трябва да доказвате своите  доходи.

Онлайн кредитите до заплата, предлагани от повечето компании за бързи кредити имат своите предимства пред това, да кандидатствате за заем от банка или да искате пари от познат.

Повечето хора, с които контактувате, работят като вас. Те също разчитат на заплата и имат същите трудни финансови ситуации. Ако прибавим и факта, че малцина вече се осмеляват да дават пари на заем дори и на роднини, става ясно, че трудно бихте решили конкретния си финансов проблем. Ето защо, отпускането на онлайн кредити до заплата е изключително добро решение.

Банките не отпускат малки суми кредити. Процедурата при тях е много по-тежка, бавна и сложна, а това не е нужно на никой. Всеки нуждаещ се от заем, не разполага с много време за губене. В повечето случаи, кандидатстването в банката отнема няколко дни, дори седмици. Банките ще ви поискат поръчител, огромно количество документи или друга гаранция.

Онлайн кредитите до заплата са лесни за кандидатстване, усвояване, практични и бързи. Взимате парите в момент, когато са ви най-нужни. Тези заеми са чудесно решение, когато се нуждаете спешно от пари за:

– Плащане на неочаквано големи битови сметки;

– Спешно изникнал ремонт;

– Наложителна покупка;

– Спешни медицински разходи;

– Забавена заплата, стипендия или пенсия;

Онлайн кредитите до заплата са едно чудесно решение, което ще ви помогне да върнете усмивката си, за да продължите да живеете спокойно и да се радвате на живота.

Не се доверявайте сляпо на това, което се говори в медиите, че фирмите за бързи кредити са измамници и ще ви прецакат. След като влязоха в сила доста строги правила за условията, документите и начина на отпускане на бързи кредити, измамите се сведоха до минимум. Всяка кредитна фирма се регистрира в БНБ и е задължена да изпълнява строго правилата, за да не й бъде отнето разрешението за кредитна дейност. Това е сериозен бизнес и веднъж заел добра позиция на пазара, никой не иска да я губи. Санкциите са прекалено строги, за да се изкуши някой да наруши правилата.

Comments are closed.