Skip to Content

ФИНАНСОВИ СТАТИИ

Кредитиране, спестяване, финанси

Сигурно постоянно се чудите как да украсите детската стая без да хвърляте цяло състояние за различни декоративни тапети, декори и т.н. Естествено, понякога е трудно да угодим на децата си в стремежа да направим тяхната игрална „площадка“ интересна и забавна без да правим огромни жертви.

За щастие, има бързо и лесно решение на този проблем и това са стикери за стена. Те са евтини и лесни за поставяне. Освен това, също толкова лесно могат да бъдат и премахнати при повреда. С тях няма да се притеснявате дали децата Ви пазят стената или пода. От Flaro.bg са предоставили богато разнообразие от стикери за стена, които са подходящи за детската стая. Нека разгледаме 3 от тях.

За ученолюбивите малчугани, Flaro.bg имат интересни стикери за стена с най-различни животинки. Стикерите с динозаври и надпис „Здравей, динозавър“ на английски са шарени и весели, особено ако Вашето дете е запалено на тази тема. Стикерите за стена с горски животни, растения и дървета е добро начало за тези, които тепърва започват да трупат речников запас. Ето че стикерите за стена могат да бъдат не само лесно решение на Вашия декоративен казус, но също и достъпен образователен метод. Можете да откриете много подобни стикери за стена и други аксесоари на декоративна тематика в онлайн магазина на Flaro.bg.

Ако детето Ви е голямо и искате да освежите стаята с нещо цветно – стикерите за стена с различни сладкиши са креативно решение за всеки кът от пространството. Те са с размери 29.5 см над 14.5 см. Изобразяват най-различни сладки изделия и ако се опасявате, че няма да се харесат от Вашето семейство, единствената опасност, която тези стикери крият, е че е твърде вероятно да събудят апетита. Тези стикери за стена са 6 на брой и лесно можете да ги поставите над детското бюро, легло или в коридора водещ към стаята.

Comments are closed.