Skip to Content

ФИНАНСОВИ СТАТИИ

Кредитиране, спестяване, финанси

Micofiber- Olivia comforter, Sheet set PO1012090011 RO94-Queen-ZПод какво одеяло вие си избирате да спите е естествено въпрос на вкус и предпочитания. Единствената препоръка, която имам към вас е да си купите две одеяла, ако сте двойка. Причината е че след това през нощта ще спите спокойно и никой няма да тегли одеялото към себе си. И всеки ще има възможност да избере по-топло или пък по-лек одеяло по свое усмотрение.

1. Ватирано одрало или известно още като юрган. Идеално поддържа телесната температура. Под него никога няма да почувствате студ. Въпреки това от всички одеяла юргана е най-тежкото такова. За някои това изглежда като недостатък, но пък други просто не могат да спят, ако не усетят натиска отгоре върху себе си от дебелото одеяло.

2. Вълнено одеяло. Това е класика в жанра. Обикновено то е леко и тънко и е идеалният вариант ако в стаята е достатъчно топло, както и разбира се за тези, които не обичат дебели и тежки одеяла. По-дебелите вълнени одеяла напълно пасват на по-хладни помещения особено през зимата, но не забравяйте, че те са твърде тежки.

3. Пухено одеяло. Леко и топло, идеално „диша“, като по този начин предотвратява прегряването на тялото. Тези, които често замръзват по време на сън, под пухеното одеяло могат да спят по всяко време на годината, но най-вече през зимата.

4. Копринено одеяло. Отлично пасва на тялото перфектно се настройва за идеалният топлинен комфорт, както през зимата така и през лятото. Коприненото одеяло е добро за здравето, не дава възможност за възпроизвеждане на микроби и акари, така че е идеално за страдащите от всякакви досадни алергии. Единственият му минус е високата му цена.

5. Синтетично одеяло. То тежи доста малко, но дебелината му  не е малка  и е сравнително евтино. Недостатъкът е, че през лятото при него е малко по-горещо, а през зимата е малко по-хладно. Въпреки това, плюсът на синтетичните завивки е, че те са лесни за пране и изсъхват бързо.

Comments are closed.