Skip to Content

Govrn.BG

Икономика, кредити, инвестиции

Сватбена декорация

Сватбена декорация

Сватбеният ден е несъмнено един от най-хубавите мигове, предизвикващи огромно нетърпение и вълнение у двама влюбени. Само с избирането на булчинската рокля и костюма (смокинга) на младоженеца обаче не се приключва. Остават още куп неща, които трябва да бъдат свършени като например сватбената декорация.

Какви цветове са най-подходящи

Вие сами решавате в какви цветове да украсите всичко. Както предполагате, не би било особено удачно да изберете тъмни цветове за едно толкова вълнуващо събитие като сватбата. Естествено вие можете да се спрете на всякакви цветове, стига да не се прекалено искрящи, освен ако не искате да бъдете по някакъв начин засенчени от наситените и искрящи нюанси. Всичко може да бъде прекрасно съчетано, стига вие да имате желанието за това, подскажете на сватбените агенти какво харесвате, какви са вашите предпочитания и разбирания за стил, мода и съвременност по отношение на сватбените украси и декорации.

Разбира се, ако се окаже, че просто не можете да решите в каква цветова гама да бъде всичко, можете спокойно да се оставите в ръцете на професионалистите, които не за пръв път ще трябва да подготвят и измислят красива и приказна обстановка и атмосфера, такава, каквато трябва да бъде за едно толкова прекрасно, значимо и изключително вълнуващо събитие като сватбата.

Какво включва самата сватбена декорация

Най-често основните неща, които се украсяват са самият ресторант, колата, масите, тейбъл картичките, бутониерите, столовете, булченският букет, както и букетът, който булката след това хвърля, чашите за шампанско, сватбените чаши, шампанското разбира се, подаръчетата за гостите, цветята на масите и така нататък. Всичко онова, което вие желаете като допълнителна декорация може да се извърши, естествено съобразявайки само и единствено с вашите предпочитания, както и на половинката ви, за да може все пак най-важното събитие в живота ви се сбъдне и осъществи в една приказна и неповторима обстановка, която със сигурност ще очарова гостите ви.

Comments are closed.