Skip to Content

ФИНАНСОВИ СТАТИИ

Кредитиране, спестяване, финанси


Много са факторите, които могат да нарушат микрофлората на червата – стрес, небалансирано хранене, употреба на антибиотици, инфекции, продължително лечение с медикаменти и много други причини. При своевременно лечение на проблема не се допуска сериозно усложняване.

За възстановяване на микрофлората на червата най-ефективно действа синбиотик. Това е биопрепарат с добре балансиран бактериален състав. Тази хранителна добавка е комбинация от пробиотик и пребиотик. Полезните микроорганизми в комбинацията подобряват функциите на целия организъм, засилват обменните процеси.

С отслабването на имунитета се създават условия да се развиват патогенни бактерии, което води до различни болести. Нарушеният баланс се възстановява с употребата на синбиотик, а това действа за повишаване на имунитета. Неговите две съставки пробиотик и пребиотик, които нормализират микрофлората на червата и променят средата в кисела, което се отразява добре на развитието и активността на полезните микроорганизми.

Приемането на тази хранителна добавка е подходящо за всички възрасти. Добре се отразява и на бременните жени. Комбинацията е подходяща при проблеми с кръвното налягане, висок холестерол, вирусни и бактериални инфекции, чернодробни заболявания и най-вече нарушен обмен на веществата. Синбиотик се справя най-добре с дисбактериозата. Полезните микроорганизми от пробиотика потискат развитието на патогенните микроорганизми в стомашно-чревния тракт.

Животът на подадените полезни бактерии бързо свършва, но благодарение на пребиотика, който създава нормална среда за тяхното развитие, те започват бързо да се размножават. Приемът на комбинацията пробиотик и пребиотик помага не само за възстановяване нормалната работа на стомашно-чревния тракт, но оказва положително влияние на кожата, косата, както и на проблеми с ноктите. С комбинираната хранителна добавка се премахва вредното влияние на антибиотиците, изхвърлят се отпадните продукти от метаболизма като по този начин се подобрява работата на стомашно-чревния тракт.

Това са накратко ползите от употребата на синбиотик. За повече информация може да разгледате различни сайтове на онлайн магазини. Има много предложения на пробиотици, пробиотици за деца, както и на синбиотик. Освен това вие ще си допълните знанията за ползата от приема на тези хранителни добавки за човешкия организъм, за създаването на стабилен имунитет, благодарение на който човек се справя с различните болести, предизвикани от патогенните микроорганизми.

Comments are closed.