Skip to Content

Govrn.BG

Икономика, кредити, инвестиции

Почистване

Почистване

Ние смятаме, че за да се спре определен потенциален потребител върху някоя от фирмите за почистване в София, то той трябва да е отлично информиран за условията на дейността, услугите и всички останали подробности, от които се интересува. Поради тази причина решихме, че е добра идея да направим продължение на предишната тема за най-често задаваните въпроси към фирми за почистване, за да ви помогнем да си създадете окончателно мнение и да направи своя избор, ако вече сте наясно.

Шестият важен въпрос е свързан с това какви дейности не извършват почистващите фирми в София. Това в повечето случаи са измиване на чинии, хигиенизиране на вътрешността на камини, подреждане на разхвърляни неща наоколо, индивидуално почистване на малки вещи и други подобни.

Кога се уреждат детайлите с предварителния оглед за установяване на цената и срещата за предоставяне на ключ за целите на почистването на дома? Обикновено това става с предварително уговаряне по предоставените телефонни номера в официалния интернет сайт на дадената почистваща фирма.

Също доста често улавян въпрос сред останалите е с какво по-точно се извършва съответното професионално почистване. Всичко зависи изцяло от определеното място за почистване, тъй като за някои е необходимо машинно почистване, а други може да се осъществяват на ръка. За почистването на апартаменти например, обикновено биват изпозлвани изцяло професионални препарати и методи, които са напълно непознати на обикновения потребител.

Обикновено хората, които се интересуват от услугата почистване по домовете задават въпроса как се процедира в случай на възникнала щета от страна на служителите, които го извършват. Въпреки че това практически се случва изключително рядко, ако все пак се допусне някаква грешка, вината ще бъде поета напълно и само от фирмата.

Почистването в София винаги е било една степен по-трудно от това в другите градове на България, поради голямото замърсяване на въздуха. И все пак, на въпроса дали са вредни препаратите за почистване, които повечето фирми за почистване в София използват, отговорът е не, тъй като те са сертифицирани, одобрени и надеждни.

И на последно място, ако искате професионално почистване в София, е нужно да направите заявка поне 1 седмица по-рано.

Comments are closed.