Skip to Content

ФИНАНСОВИ СТАТИИ

Кредитиране, спестяване, финанси

chasovnik-unikat-u1617-600x600Казано така, звучи мелодично, а в интериора на дома е и истински хармонично. Разбира се това е подарък за домакините, който да се впише по нов начин в обзавеждането. Красивата, самобитна и специално направена дърворезба е произведение на занаята и на изкуството, чието изпълнение се вписва идеално в обзавеждането. Защото днес обзавеждането не е само мебел, но красота и уют.

Декоративните изкуства са особен вид спътник в човешката култура. От хиляди години, малките фигурки от дърво и камък са красяли пространствата, които хората са обитавали. Те са имали много повече от естетическа функция и затова когато днес човек постави в къщата си произведение, което е докоснато от духа на занаята, то сякаш несъзнателно връща човек към древността, когато природата е била най-добрият му приятел. В последствие дърворезбата се е развила като изкуство, което е красяло както домовете, така и свещените храмове, както е била чудесен избор за миниатюри, така е облицовала цели стени и тавани.

Дърворезба за подарък може да бъде оставена на въображението на майстора или да бъде във фантазията на поръчителя, всичко съобразено с особеностите на дома, в който ще бъде поставена. Може да бъде дървена маска или дърворезба като древен символ; може да бъде изображение спомен или подарък лично към един от семейството. Каквото и да изберете, подарък дърворезба за дома е обособяване и специализация на мястото, в което той ще бъде поставен. Истинска аура от природата, изработена с прецизност и стил. Качеството в дома ви, винаги трябва да отговаря на високи изисквания. Майсторската дърворезба ги покрива и носи нови естетически върхове в дома.

Изберете като подарък красива дърворезба и украсете вашия дом, или този на ваши

близки приятели. Предадете особено послание чрез дълговечните качества на дървесината и символичното изображение, което тя ще поднесе.

 

 

 

 

Comments are closed.