Skip to Content

Govrn.BG

Икономика, кредити, инвестиции

Изборът на рокля е отговорен въпрос. Правилно съвпадащата и добре поставена фигурата може да трансформира една жена, да добави женственост и усъвършенстване. Роклята може изгодно да подчертае предимствата и да скрие недостатъците, но при условие, че собственикът й знае тайните за правилния избор от този гардероб. Започнете с това: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/стилни-и-днес-с-бял-панталон.

Дължина на роклята

Когато избирате дължина на роклята, не разчитайте само на своите предпочитания. Погледнете внимателно фигурата.

Макси роклята не се вписва отлично за всяко телосложение. От покупката на такава рокля трябва да се въздържат жени с нисък ръст, тъй като само ще съкрати фигурата. Пълните дами трябва да се придържат към модели рокли без деколте. Облечете средна дължина, която да бъде избрана много внимателно. Дори момичетата с идеална фигура и облекло до средата могат да направят непропорционално разпределение. Изберете модели, в които дължината на роклята е по-висока или малко под коляното: това облекло ще е подходящо за всички: http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/666-golyam-rev,-golyamo-chudo.

Мини рокли трябва да се носят, като се има предвид цифрата и възрастта. Колкото по-голяма е жената, толкова по-дълга е роклята. Не носете късо облекло, ако имате пълни крака или непропорционална фигура.

Правата рокля се носи от слаби и дебели жени, но и същата крие недостатъци и правилно подрежда пропорциите. За жени с фигура „правоъгълник“, „триъгълник“ и „ябълка“, такава изрязана рокля не се вписва. За дамите с фигура тип „пясъчен часовник“.

Роклята с подвижна талия изглежда перфектно на почти всяка фигура, така че този модел определено си заслужава да се опитате в магазина.

Една рокля на империя с преувеличена или ниска талия прави не само красива жена, но прикрива някои недостатъци. Това облекло прикрива прекомерната слабост или пълнота, прави фигурата по-пропорционална.

Дреха с цвят и модел

Цветът на роклята и присъствието или липсата на шарки играят огромна роля. Комфортно избраната цветова схема може да направи една жена по-вталена и по-слаба. Неправилният цвят ще доведе до дисбаланс и ще покаже недостатъците на фигурата.

Ако фигурата е с допълнително тегло, разгледайте по-отблизо рокли с по-тъмни цветове. Не е необходимо да е черно, можете да избирате нюанси с различни цветове, но не много леки.

Рокли с хоризонтални ивици визуално увеличават фигурата, така че пълните жени с нисък ръст не трябва да носят подобни екипировки.

За тънките и високи момичета идеални модели са тези с геометрични фигури, печат или украшение.

Be the First!

Leave a Reply