Skip to Content

ФИНАНСОВИ СТАТИИ

Кредитиране, спестяване, финанси


В наши дни немалко хора прибягват до бързи заеми, когато средствата им свършат. Някои фирми предлагат много изгодни условия за теглене, а други откровено мамят потребителите със скрити такси и лихви. И, докато при кандидатстване за потребителски кредит в банка се изисква да изтеглите голяма сума, то бързият кредит може да бъде за суми от 200, 500 и 1000 лева. Доверие можем да имаме само и единствено на изпитаните компании в България.

Ако се питате, дали да изтеглите бързи заеми, за да възстановите липсата на финанси, то отговорът зависи от тактиката, която трябва да си изградите. На първо време проверете компанията, която предлага кредити. Препоръчително е тя да бъде известна на пазара, и да се държи коректно с клиентите си. Освен това е нужно погасителните планове да са удобни за вас, така че да можете да изплащате задължението си на малки вноски за определено време.

Забравете за лихварите, които ви гарантират заем до 5000 лв. само с лична карта. Това са хора, които могат да ви донесат много проблеми, от вида на скрити такси, некоректни условия и така нататък. Теглете бързи заеми само от доказани фирми с опит в кредитирането. Такива може да откриете в интернет пространството, както и да се информирате за тях от рекламите по медиите (телевизия, радио, преса). Само така ще сте сигурни в качеството на компанията.

Ние не знаем, дали взимането на бързи заеми е правилно или не. Въпреки всичко в живота на един човек му се налага да намери спешно пари, за да се погрижи за здравето си или друга неотложна задача. В този момент подобен тип кредити биха могли да ви бъдат от полза.

В обобщение
На горните редове споделихме важни неща относно възможностите за теглене на бързи заеми. Сега оставяме на вас да прецените, дали да ги използвате като вариант, или ще търсите друго решение на задачата. При всички случаи обаче, искаме да ви пожелаем краен успех.

Comments are closed.