Skip to Content

Govrn.BG

Икономика, кредити, инвестиции

Онлайн часовници

Онлайн часовници

Господа, не мислете, че модните ви навици се изчерпват с поставянето на качестени мъжки часовници върху китката. Да, те са важни, но трябва да знаете е, че не е за пренебрегване и какво обличате. Все пак колкото и да са луксозни едни маркови часовници, те трудно ще прикрият несавършенствата по тоалета ви. Ако сте от тези мъже, които са забелязали, че дамите обичат да носят дамски часовници, като моден аксесоар и смятате, че вие просто трябва да копирате това, значи се бъркате. Важен е стилът, важни са и цветовете. Колкото и скъп ръчен часовник да сте си закупили от магазин за часовници в София, то знайте, че той няма да привлече вниманието на околните и те няма да забележат безвкусният ви избор на панталон и обувки например.
Когато говорим за мода за мъже, то определено трябва да отчетем и да признаем доброто усещане у мъжете, които слагат на ръката си оригинални часовници. Те са стилни и изглеждат много ефектно, когато един мъж хвърли око на китката си, а там има красив представител на часовници Армани. В същото време обаче не бива да спирате до тук. Сака, ризи и вратовръзки също не са за изключване, когато говорим за стил и мъжка мода.

Ето защо трябва да знаете, че едно от основните правила и моден съвет от специалистите е:
Когато имате сако, което не ви е по мярка, то не е нужно да го изхвърляте. Занесете го на шивач.

Как можете да разберете дали сакото ви е по мярка? Просто пъхнете ръка между гърдите и самото сако. Ако там е тясно, то е добре да посетите шивач.
Комбинацията от колан и обувки, както и скъпи часовници е хубава. Тя отваря визията. За целта обаче трябва да съобразите цвета на обувките си с тези на вашият колан, а също така и на луксозни часовници, на които сте се спрели.

Be the First!

Leave a Reply