Skip to Content

ФИНАНСОВИ СТАТИИ

Кредитиране, спестяване, финанси

черна рокля

черна рокля

Всички знаем как по-голяма част от представителките на нежния пол си мечтаят да бъдат по-стройни и слаби и за целта си купуват един или пък дори два размера по-малки дамски рокли, с които обаче почти винаги удрят на камък, защото те не само че не прикриват несъвършенствата им, но даже и ги подчертават и ги карат да изпъкват много повече.

Все по-често ставаме свидетели на това как особено младите момичета показват прекалено много от своите тела, обличайки твърде разголени официални рокли. Този ефект убива въображението на срещуположния пол, а редом с него и интереса от самите тях като личности. Според професионалистите, златната среда е именно в умереността и баланса между показност, провокативност и интимност.
Прекалената цветово комбиниране също се счита за неприятел на женския външен вид, тъй като в повечето случаи създава твърде детинска представа, каквато със сигурност никоя дама не би желала да постигне.

Друг неин враг безспорно са вечерните рокли с прекалено лъскави и помпозни кожи. Те в никакъв случай няма да позволят дамата да остане незабелязана, но дали впечатлението ще е позитивно или мъжът ще си помисли, че това е сценично облекло, оставаме вие да прецените.

Комбинирането на дамски дълги рокли с обувки на дебела платформа и висок ток е един от най-големите модни гафове, защото изглежда адски несиметрично и неправилно и визуално прави женската фигура да изглежда по-груба.

Никога не съчетавайте бели дантелени рокли с обувки, които имат много декорации или елементи по тях, защото това създава огромен риск да изглеждате накичена и претруфена.
Аксесоарите са изключително полезни неща, но нерядко се явяват и нож с две остриета, тъй като при преувеличаването с тях отново се получава ефект на наслояване и вниманието от красивата ви дамска елегантна рокля ще бъде разсеяно към шикозните бижута. За сметка на това, ако сте почитателка на семплите и максимално изчистени модели, каквито са чисто черните рокли, то тогава имате пълната свобода да изберете дори по-обемиста огърлица или гривна, които ще се явяват акцентът върху вашия тоалет.

Comments are closed.