Skip to Content

Govrn.BG

Икономика, кредити, инвестиции

Обувки

Обувки

Лятото наближава и добре да знаете, че през топлите дни стъпалата ви са изложени на риск от травми. Ето защо трябва да редувате обувките си, т. е. да не ходите с едни и същи всеки ден. Един път носете боувки с плоски подметки, а друг път с по-високи.

Обувките с равни подметки са универсални модели, които позволяват да се носят на всичко. Новите моделите са изключително ефектни- с всякакви декорации: ресни, каишки и др. Освен, че са красиви, те са и много комфортни обувки и това ги прави идеални за почивка на краката от високите токове.

Но както всяко нещо си има своите недостатъци, така и обувките с равни подметки. Такъв модел не стои много добре на крака с широки стъпала и големи прасци. Не са за препоръчване и за по- ниските и пълни дами. Младежкият им вид ги прави подходящи за ежедневието, но не и за по- официални събития. За по- специални случаи заложете на дамски обувки с високи токове или платформи.
За летния сезон обувките и сандалите с платформа си остават актуални. Те се предпочитат от много жени, тъй като са изключително удобни, а осен това ги правят да изглеждат по- високи и по- стройни. На мода се завръщат така наречените гладиаторските сандали, които се съчетават много добре с бохемския стил на обличане.

Елегантните дами могат да избират измежду новите красиви модели дамски обувки и сандали, които се характеризират с токове и с безброй тънки каишки около глезена или до коляното. Тези модели са много женствени и стоят еднакво добре както на пола, така и на панталон.

Всичко това е само малка част от новите модели дамски обувки, които се предлагат този сезон, но както винаги те несъмнено ще задоволят и най- капризните вкусове. Остава само да изберете най- подходящите за вашата визия и стил.

Be the First!

Leave a Reply