Skip to Content

Govrn.BG

Икономика, кредити, инвестиции

Кеш Кредит бързи кредити предлагат няколко начина за получаване, съобразени със способността и желанието на клиентите. За тези, които са много заети и нямат излишно време да обикалят, но работят много добре с технологиите има онлайн кандидатстване. Техните варианти са от сайта на фирмата, facebook, viber, СМС и телефонен номер. За тези клиенти, които държат на физическия контакт и работа с реални хора, а не машини – може да кандидатстват в един от офисите разположени в цялата страна. Решението за заема ви се взема светкавично, както и получаването на сумата – по банкова сметка или в брой от офис.

Кой може да получи бърз кредит от Cash Credit 

Cash Credit предоставят теглене на кредит на всички, с единственото условие да са пълнолетни граждани на страната. Трябват ви пари за ден, за седмица за месец или до заплата си? Възползвайте се от услугата “Кеш на ден”, а ако това ви е първия заем ще го получите с 0% лихва. Ако имате нужда от сума до 4000 лв. за не повече от 24 месеца също може да се обърнете към тях. Притеснявате се, че сте безработни, че не може да докажете доходите си, че сте пенсионери, студенти или в майчинство? За фирмата това няма значение, шансът ви е равен с всички останали.

Колко време отнема получаването на отговор

Получаването на отговор за бърз кредит от Cash Credit отнема не повече от 6 минути. Ако сте имали или все още имате други заеми и сте погасявали месечните си вноски точно на датата на падежа, получаването на отговор за всеки следващ заем ще отнема много по-малко от 6 минути. Те предлагат всеки следващ заем, без да се налага отново да кандидатствате и да чакате одобрение. Достатъчно е само да изпратите СМС и ще получите още един заем, който влиза в диапазона на кредитната линия, за която сте били одобрени. Времето е пари, за това се доверете на най-бързите кредитори на пазара.

Какви са предимствата на Cash Credit 

Предимствата на Cash Credit са следните:

  • виртуалност – кандидатствате, одобряват ви и си получавате парите онлайн;
  • светкавично решение – до 6 минути;
  • наистина бързи пари – ако сте одобрен ще ви бъдат преведени на момента по банковата ви сметка или ще ви чакат в желания от вас офис;
  • няма такси за кандидатстване;
  • минимални документи – валидна лична карта;
  • мащабност – има офиси в цял свят, в България те са над 70;
  • без агенти – получавате най-ниската лихва;
  • прозрачни условия;
  • компетентен персонал – може да се консултирате онлайн, на безплатния телефон или в офис;
  • равноправност на клиентите.

Comments are closed.