Skip to Content

ФИНАНСОВИ СТАТИИ

Кредитиране, спестяване, финанси

Кармичният хороскоп е древен, малко познат метод за тълкуване на астрологични диаграми. Той е известен също като езотерична астрология и дава интересна информация, която е едновременно практична и могъща. Смешното е, че почти никой не говори за него!

На първо място, този метод отива светлинни години отвъд знака на Слънцето, -т.е. отвъд „хороскопите“, които повечето от нас познават. Накратко: той стига до сърцевината на това кой сте и защо сте тук.

Като използва идеята за прераждането на душата, кармичният хороскоп е изкуството да използвате вашата астрологична диаграма, за да съберете информация за кармични отношения, минали животи, за смисъла на живота, и разбира се, за вашата сродна душа. Всички те са неразривно свързани.

Какво общо има любовта с всичко това?

Това е духовен подход към звездите. Той Ви помага да усвоите нови начини, за да разберете какво иска душата Ви от вас, и какво Ви дърпа назад. Вие може целенасочено да изберете да свържете личността и душата си … и уверено да знаете че по пътя ще срещнете половинката си.

Защо познанието за целта на душата Ви е от ключово значение?

Това, което прави кармичнният хороскоп различен е фокусът върху мисията на душата (а не знака Слънце). Това е важно за привличането на вашата половинка, защото, както бе казано, ние откриваме нашите сродни души по пътя на душата си.

С други думи, колкото повече научавате и насочвате действия към целта си, толкова повече ще сте „видими“ за сродните си души в енергиен смисъл и толкова е по-вероятно е да се срещнете.

Ако съзнателно преследвате целта на душата си, ще бъдете като светлината на огромен фар за съвместимите с вас, а и за собствения си път.

Ако използвате информацията във вашия кармичен хороскоп не само ще бъде по-вероятно да срещате хора и да създавате ситуации, които ще Ви доведат до истинската любов, но и ще бъдете в унисон с душата си. Тя ще Ви насърчава за невероятен растеж, ще прави живота по-лесен, по-забавен и по-смислен. В добавка – търсенето на любовта става ясно, фокусирано и приятно.

Comments are closed.