Skip to Content

Govrn.BG

Икономика, кредити, инвестиции

Мъжки къси панталони

Лятото е тук, високите температури започват да оказват влияние както на нас самите, така и на дрехите, които избираме да носим. Логично е да почувствате нужда да носите практични и по-леки дрехи. Какво може да бъде по-универсално за това време на годината от чифт мъжки бермуди?

Какво представляват тези панталони

Мъжките бермуди са къси панталони. Те обикновено са над коляното, някои по-къси от други. Тяхната употреба е много гъвкава. Тези панталони обикновено се предпочитат за пролетните и летните сезони, защото правят топлината малко по-поносима.

Бермудите са класифицирани като неофициална дреха, но това не означава, че са подходящи само за плаж, басейн или спорт. Те се използват и за излети с приятели, неформални срещи или просто за бързо посещение на супермаркета.

Бермудите са много често срещано облекло в мъжкия гардероб. Вероятно имате поне един чифт, било защото сте срязали старите си дънки или защото сте купили нов чифт в магазина.

Как да изберем и да носим мъжки бермуди

Има различни варианти на бермуди, които можете да си купите и в повечето случаи изборът ще зависи само от Вашия личен вкус, но винаги вземайте предвид кои видове са по-подходящи:

Къси панталони тип карго

Те са много популярни. Характеризират се със страничните си джобове и малко по-дебелия плат. Тези аспекти ги правят много практични за младите хора или просто за разходка. Изглеждат добре с ризи, тениски и ежедневни обувки, но също така и със суичъри и маратонки.

По-официални модели

Обикновено те нямат детайли, различни от джобовете. Приличат на ежедневни къси панталонки. Тези видове обикновено са около 8 сантиметра над коляното. Ето защо най-горещите месеци са най-добрите за носене на този вид. Има и модели, които са 3/4 и 7/8.

Класически

Те имат гладка повърхност и обикновено нямат джобове или други аксесоари. С правилната комбинация можете да постигнете доста елегантен и изтънчен външен вид.

Спортни

Тази категория включва съвсем различен тип шорти. Те са изработени от полиестер, избран за удобството, което този плат предлага за правене на различни видове спорт.

Дънкови мъжки бермуди

Тези панталони са изработени от деним. Те са удобни и, точно като дългите дънки, предлагат много опции за комбиниране. Те изглеждат по-добре прилепнали, с права кройка, така че по-добре стоят на момчета с тънки крака. В идеалния случай трябва да ги носите с маратонки, а отгоре можете да използвате всякаква тениска, в зависимост от това къде отивате.

В онлайн магазин ТЕОДОР можете да намерите голямо разнообразие от мъжки бермуди на достъпни цени.

Comments are closed.