Skip to Content

ФИНАНСОВИ СТАТИИ

Кредитиране, спестяване, финанси

китаристИзборът и подаряването на подаръци винаги са интересни и забавни. Но всичко се променя, когато вашият приятел е китарист. Вие искате да изберете подарък, който ще бъде най-полезен и ще подкрепи го подкрепи в преследването на мечтата му. С тази статия ще ви помогнем с този избор.

 Калъф за електрическа китара.

Той наистина е много важен. Ако по някаква причина вашият приятел го няма в своите аксесоари вие трябва бързо да поправите тази грешка. Той ще е в състояние да гарантира безопасността на китара по време на транспорта и до мястото за репетиции или концерти.

 Кабел за китара.

Въпроса свързан със свръзката е болката на всеки китарист. Колко пъти кабелите излизат от строя в най-неподходящия момент, преди да отиде на сцената или в студиото. Ето защо, друг вариант за подарък на китаристът е кабел за китара. Повярвайте ми, когато имате в наличност кабел с високо качество големите притеснения стават с едно по-малко.

 Колан за китара.

Вашият приятел свири у дома? Насърчете го да започне музикална кариера – дайте му колан, необходим за репетиции и концерти. Коженият колан е добър и стилен подарък. Обикновено се избира според вида и цвета на китарата. Има и други аксесоари, които подпомагат поддръжката на китарата като стойки и куки например. Те са много удобни и се превръщат не само в полезни предмети за музикалното хоби, но също и в част от интериора на стаята. Ако на вашият приятел му е писнало да обляга китарата на стената или да я съхранява в чантата имайте предвид и тези рафтове и куки.

 Полирол за китара и средство за чистене на струни.

Скъпата китара изисква и скъпа поддръжка. Не всеки китарист може да отдели достатъчно пари за това. От това инструмента наистина страда. Страда и имиджа на групата, чиито китарист се качи на сцената с страхотно свирене, но западнала електрическа китара. Какво да подарите в този случай? Полирол за лакиране на китарата или течен восък. Има много решения. Може ли да подарите лимоново масло за почистване на грифа и средство за почистване на струните.

Успех!

Comments are closed.