Skip to Content

Govrn.BG

Икономика, кредити, инвестиции

интериора на кухнятаИнтериорният дизайн, и най вече дизайнът на кухни, са интересно предизвикателство за всеки, решен да си купи нов дом или да направи ремонт на настоящия. Макар и дизайна на всяко едно от помещенията да е предизвикателство, то дизайнът на кухнята може би е най-голямото такова, затова специалистите препоръчват собствениците да потърсят кухни по поръчка, за да могат да бъдат сигурни в работата, а полученият резултат да е според техните желания и идеи. А ето и няколко неща, с които да се съобразите за дизайна кухнята си.

 

1. Изберете с кого да работите

 

Има сайтове, като Kuhnia.BG, които освен, че продават готови кухненски комплекти, работят с професионални интериорни дизайнери с голям опит в дизайна на кухни. Те предлагат добро обслужване, а дизайнерите им обръщат специално внимание на всеки един клиент, с когото работят.

 

2. Изберете си каква кухня желаете

 

Има различни стилове кухни – класически, модерни, съвременни, скандинавски, ретро и още много други. Разбирането на всеки един от тях понякога е непосилна задача, особено ако нямате представа какво искате да се случи с кухнята ви. Затова ви препоръчваме когато ровенето в Интернет вече започне да ви дотяга и нямате представа защо още стоите там, да се обърнете към дизайнера, с който работи – той ще знае какво да направи с всичките ви идеи и заедно ще обсъдите кое е приложимо за мястото, с което разполагате, и кое не.

 

3. Изберете материалите и цветовата палитра

 

След като вече знаете в кой стил искате да бъде кухнята ви, идва моментът да изберете материалите, от които да бъдат изработени шкафовете, електрическите уреди, които ще използвате – и дали ще са вградени или не, както и разбира се да се спрете на цветовата палитра. При ново жилище можете да избирате неограничено и да боядисате и стените в желания нюанс, но ако няма да пипате стените, то тогава се опитайте все пак да може цвета на всичко ново да се напасне със старото.

 

4. Не бързайте!

 

„Бързата работа – срам за майстора“ се казва в една стара поговорка, затова и ние ви съветваме да не бързате. Качествените интериорни решения не се решават за един ден, а качественото изпълнение също ще отнеме не малка част време. Затова мислете позитивно и крайният резултат ще ви очарова.

 

Comments are closed.