Skip to Content

ФИНАНСОВИ СТАТИИ

Кредитиране, спестяване, финанси

Plus size fashion model on kitchen, fat woman on luxury interiorКогато става дума за модната тенденция през есента или зимата, най-напред се сещате за шубите и палтата, макар че в по-голямата част от деня се намирате в помещение без връхни дрехи.

С настъпването на студеното време е необходимо дамите с пищни форми да си обновят гардероба с макси дрехи в топли цветове от природната гама.

В този сезон за предпочитане са цветовете в следните гами: светложълт и оранжев, наситено зелено и тюркоаз, виолетов и сив.

Черният цвят, който много се харесва на притежаващите пищна красота, в този сезон дизайнерите го заместват с меки и спокойни нюанси.

Тъй като всеки цвят има както топли, така и студени тонове, то изборът на макси дрехи, скриващи недостатъците на фигурите, в модните цветове осигурява на всяка жена възможност за добра комбинация.

Разнообразието на женските дрехи големи размери за есенно-зимния сезон е достатъчно голямо, но за изграждане на своя самостоятелен образ трябва много внимателно да избирате както цвета, така и щампите.

Дамите със закръглени форми, както и пълните девойки, често предпочитат широките като торба дрехи, които развалят общото впечатление и зрително добавят килограми.

Ако нямате желание да отслабнете, може да ползвате услугите на стилист да подбере макси дрехите за вашия гардероб, подчертаващи достойнствата на вашата фигура.

Така, например, елегантни широки панталони на линии могат да са подходящи за дами с пищни бедра, но тънка талия. Те в комплект с обувки с високи токчета, добавят стройност на притежателките на фигура с крушовидна форма.

При обновяване на гардероба трябва да се подхожда смело и разумно. Да се използват всички възможности, предоставени от съвременните дизайнери.

Предложенията както в търговските обекти, така и в онлайн магазините, са красиви и практични.

Различните макси дрехи позволяват подходящи съчетания, които прикриват вашите недостатъци на фигурата и подчертават нейните достойнства.

Топлите и меки цветове, подходящата материя, както и съответния модел на макси дрехи може да откриете в богатите каталози на онлайн магазините.

Богатите на предложения каталози могат да задоволят и най-претенциозните дами.

Ще откриете предложения на блузи, рокли, панталони и голямо разнообразие от връхни дрехи.

Всички те се предлагат в различни цветове, материя и кройки, които да задоволят желанията на дамите.

Comments are closed.