Skip to Content

Govrn.BG

Икономика, кредити, инвестиции

Дамските ботуши отдавна са доказали, че заслужават славата си. Те са страхотен избор за студените дни, когато е важно не само моделите да са красиви и модни, но и да топлят подобаващо, както и да държат краката сухи през целия ден.

Последните тенденции в модния дизайн дават превес на ярките цветове и комфортните материи. Разбира се, класическите черни, кафяви и бежови тонове също присъстват осезаемо в новите колекции, но наред с тях се предлагат и прекрасни наситени нюанси на жълто, оранжево, розово, както и невероятни комбинации между тях.

Металните оттенъци са изключително актуални и няма как да не признаем, че те са в състояние да добавят много лукс и изисканост към всеки тоалет. Чудесно могат да се комбинират с метални аксесоари, както и с такива, изработени от кожа с лачен ефект.

Декоративните детайли също са една от водещите тенденции в дизайна на модните дамски ботуши. Присъствието им е много характерно и чудесно изпълняват основната си роля –да разнообразяват и допълват елегантния вид на моделите.

Прозрачните токове, които толкова много се харесват на дамите, също не липсват. Те придават очарователна ефирност на моделите, стил и изящество. Подхождат на всякакви ексцентрични идеи за съчетание на аксесоари и облекло и могат да направят много за изграждането на вашата специална визия.

Материите също идват в огромно разнообразие – естествена или изкуствена кожа, еко кожа с лачен ефект, кожа с брокат за още по-интригуващ блестящ вид, както и неопрен, текстил, латекс, силикон – феерия от приказни идеи, коя от коя по-сполучлива и привлекателна!

Дължината на модните дамски ботуши варира в широк диапазон и това дава възможност на всяка жена да избере точно този модел, който би отговорил най-пълно на нейните нужди и очаквания. По-високите ботуши са идеално допълнение към блузони, къси поли и рокли и стоят страхотно с чорапогащник или клин. По-ниските могат да се обуят както с поли и рокли в различни дължини, така и с панталони, за да допълнят по невероятен начин перфектната ви визия.

Comments are closed.