Skip to Content

ФИНАНСОВИ СТАТИИ

Кредитиране, спестяване, финанси

kakvo-e-virtualna-razhodka

Ние в BusinessView.bg, предлагаме Street View Trusted – последното хитово приложение доставено ни от Google. Можем да направим виртуална разходка на вашия бизнес, независимо от мащабите, ситуацията и възможностите, които той предлага.

Ще завъртим в кръг от впечатления вашите клиенти, а вашето бизнес-пространство ще бъде достъпно за тях по всяко време на денонощието.

Виртуалната разходка няма строга категория за това накъде и към коя целева група да се насочи. Нито към това, дали бизнесът е много голям, много малък или се развива на различно от обикновено приети места за такава цел. В случая всеки е печеливш. Защото виртуалната разходка е на много изгодна цена  и се появява като пресечна точка в интереса на бизнес и клиента.

Виртуалната разходка изземва думата от журналистиката и рекламата. Думите могат да послужат само за украшение на 360-градусовата панорамна гледка, която се отваря към вашия бизнес и мястото, което вие сте избрали да бъде заснето. Понякога дори и те са излишни. Потенциалният потребител вижда всичко, което сте предложил. Може бавно и плавно да се разхожда из пространството, да се възползва от zoom, за да влиза навътре или да се отдалечава. Може да кликва върху отделни детайли, чиято видимост е гарантирана от висококачествена фотография

Статистическите методи също се появява в подкрепа на виртуалната разходка. Анализ на последните данни след въвеждането на услугата и качването и в Google Maps, показва:

– повишения на търсенето и предлагането на различни бизнеси разположени в дадената бизнес-среда,

– повече търсене на локално ниво

– повече достъп до градската среда само с едно кликване от личното ви мобилно устройство или компютър.

Говорим за повишение не от няколко процента, не дори за 50 %, а за, 100, 200, 300 процента. Стойности, които подкрепят теориите на икономически анализатори, които направо наричат виртуалната разходка революционно откритие за маркетинга и бизнеса в световен мащаб.

До какви резултати в бъдеще, ще доведе развитието на Google Street View Trusted, предстои да видим, но ако вие още от днес изберете да се включите в платформата и да притежавате виртуалната разходка – без съмнение се сдобивате с инструмент, който гарантира успех за вашия бизнес.

Comments are closed.