Skip to Content

ФИНАНСОВИ СТАТИИ

Кредитиране, спестяване, финанси

Видове кредити и какво трябвая да знаем!

Имайки предвид бързината, с която се развива всичко около нас, естествено е, че имаме нужда от решение на финансовите си проблеми, което да е в крак с този бърз темп на съвременното общество. Различните видове кредити и кредитни сделки имат много общи черти, но някои от тях отговарят по-добре на вашите изисквания, докато други ще ви излязат по-скъпо. Преди да получите достъп до заем, независимо дали става въпрос за различните видове банкови кредити или небанкови кредити, е добре да разгледате повече актуални оферти и да изберете тази, която е най-подходяща за вас.

Характеристики

Различните видове кредити за физически лица обикновено се получават в рамките на до 24 часа и са нов и удобен начин за заемане на пари. Всички видове краткосрочни кредити най-често са с неголеми суми. Бързият онлайн заем може да ви помогне в трудни моменти, когато трябва да платите непланирано високи сметки или когато имате непредвидено големи разходи. Не всеки има роднини или приятели, от които може да потърси пари назаем. Предимството на онлайн кредитирането е неоспоримо – то е ефективно и бързо. Само трябва да предприемем няколко лесни стъпки от уюта на собствения ни дом.

Първи безплатен кредит

Промоционалната оферта за първи безплатен кредит е достъпна от някои компании, които предлагат подобни финансови продукти. Използвайте възможността да получите  заем с 0% лихва, като освен това нямате нужда от поръчител или обезпечение. Този първи заем с лихва 0% означава, че паричната сума, която първоначално сте получили, ще бъде същата, която ще върнете в края на договора за кредит.

Имайте предвид, че този тип услуга се предлага само на нови клиенти, т.е. само първият заем се предлага без лихва! Ако имате нужда от повече пари, отколкото небанковата компания ви дава за първи път, тогава можете да използвате „Първия безплатен кредит“ на няколко компании едновременно.

Разсрочено плащане за бързи заеми

В никакъв случай не трябва да бъркаме отложените плащания за бързи кредити с кредитите на вноски. Разсрочването на заем не означава намаляване на стойността му, а само нов срок за погасяване на неизплатения кредит срещу определена такса.

Comments are closed.