Skip to Content

ФИНАНСОВИ СТАТИИ

Кредитиране, спестяване, финанси

Днес всеки може да получи нужда от бързи пари назаем, тъй като животът е доста динамичен и всички се нуждаем от финанси. По-хубаво обаче би било, ако има небанкова кредитна институция, в която да се кандидатства онлайн, а одобрението да е сравнително бързо. Е, имаме добра новина – Кеш Кредит е именно такова дружество и сега ще разберем колко може да получите и при какви условия!

Как да кандидатствам за пари назаем срещу лична карта

Нежеланите ситуации и непредвидените разходи днес могат да ни изненадат по всяко едно време, така че добра идея е да имаме надеждна, сигурна и лицензирана небанкова кредитна институция, на която да разчитаме. CashCredit през годините се утвърди като доста устойчив проект, който дори и в условията на настоящата криза, може да се похвали с надеждност и сигурност за своите клиенти. Все пак всеки, на първо място, се интересува от стъпките, които трябва да премине, преди да получи пари назаем.

Стъпките са само три и са много лесни за преминаване, дори и онлайн:

  1. Регистрирате се в сайта, попълвайки личните си данни;
  2. Изберете желаната сума и посочете удобен за Вас метод за получаване – в офис или по банка;
  3. Изчакайте бързо одобрение до 6 минути и получете отговор чрез SMS.

Какви са условията

Условията за получаване на пари назаем до заплата са изключително елементарни и почти няма човек, който да не ги покрива. Вероятно вече се досещате! Името на услугата бързи пари назаем срещу лична карта е достатъчно показателно, че условието е да сте пълнолетен гражданин на страната и да имате валиден документ за самоличност. В същото време не трябва да доказвате текущите си доходи, никой няма да Ви иска обяснения за какво ще харчите получената сума и т.н.

Какви суми се отпускат

След регистрацията в сайта, кандидатът за пари назаем има възможност да посочи сума. Вариантите са от 200 до 4000 лв. Това е доста широк диапазон, който позволява на всеки да вземе толкова, колкото му трябват, без да се товари с излишни лихви, които между другото се изчисляват спрямо избраната сума. Сроковете за изплащане на равни месечни вноски по съответния заем са от 3 до 24 месеца, а лихвата е фиксирана.

Защо от CashCredit

Защото ние сме една от най-добрите и утвърдили се лицензирани небанкови кредитни институции в страната, където кандидатстването за пари е изцяло онлайн, а одобрението на желаните суми – сравнително бързо. Платформата е достъпна от всяко мобилно или стационарно устройство, работещо при директна връзка с интернет. Не инсталирате допълнителни приложения и не губите време в излишни операции.

Comments are closed.