Skip to Content

ФИНАНСОВИ СТАТИИ

Кредитиране, спестяване, финанси

Умело подбраният модел бели блузи голям размер компенсира свойството на белия цвят зрително да добавя излишни килограми, за това дамите с пищни форми не трябва да се отказват от тях.

Блузите с бял цвят много добре се съчетават с класически панталони, джинси и поли. Те са идеален вариант за създаване на работен комплект, освен това може да се купят и бели блузи голям размер с вложки от дантела, които са великолепни части за представителни костюми. Ръкавите от дантела предават на фигурата романтичност и елегантност.

Моделът на блузата се избира в зависимост от типа на фигурата на жената, като се ръководи изцяло от идеята за създаване на хармоничен образ, да се скрият недостатъците и се подчертаят достойнствата. Белите блузи големи размери с права кройка маскират излишния обем, така че силуета да изглежда строен.

Вертикалните линии, чиято роля се изпълнява от декоративни ленти, вкарани контрастни цветове, зрително добавят височина, отклоняват вниманието от обемните форми.

Бялата блуза класическа кройка, носена свободно, прикрива издадения корем и фигурата изглежда елегантно.

Дизайнерите съветват пълните жени с широки рамене да си купуват блузи големи размери с вертикални басти в горната част – визуално ще се прикрие обема в тази зона, и те няма да изглеждат така масивни. V-образното деколте зрително ще удължи шията, предавайки елегантност.

Днес много интернет-магазини предлагат стилни блузи големи размери. Вие може да разгледате каталозите и да изберете подходящия модел на приемлива цена.

Когато избирате блуза, тя трябва да отговаря точно на вашия размер, само в този случай ще изглеждате добре в нея. Препоръча се пълните дами да си избират блузи от материи, които държат форма, за да може силуета да изглежда стегнат.

Изборът на дрехи най-лесно се постига чрез каталозите на интернет-магазините. Тези магазини имат и това предимство, че са удобни за ползване и цените са по-приемливи.

Необходимо е само да се разгледат каталозите, предлагащи дрехи, в това число и блузи. Предложенията за блузи по цвят, модел, размер са неограничени. Качеството им също не се различава от това на предлаганите в търговските центрове. Доставката обикновено е за няколко дни.

Както и да погледнем, във всеки случай пазаруването в интернет пространството е много удобно и комфортно, отколкото безкрайното бягане по безбройните магазини. Ако търсите икономии, то и тук изборът е в полза на интернет-магазина.

Comments are closed.