dograma-sofiaНа вашето внимание предлагаме  отстъпки до 40 % от производителите, така  ние ви предлагаме достъпни за всеки цени и  качествени решения за вашата дограма!

Доставяме  и монтираме PVC и алуминиева дограма във София с всички  аксесоари, според желанията Ви.

Монтаж на пвц и алуминиева  дограма се предлага от стотици фирми,  което от една стана е добре за всички клиенти, защото осигурява богат избор, недостатъка обаче, е че хората не знаят на коя фирма да се доверят. Преди време предлаганото  беше в малки  количества, но по настоящем  нещата стоят  различно. Всеки има богат избор и може да избира от много възможности. За това ние се стремим да предоставим на нашите клиенти верният баланс между качество и цена.

Дограма на изплащане

С цел максимално усленяване за нашите клиенти, ние предлагаме дограма на излащане. Като срока и размрера, ще бъдат съобразени с вашите лични предпочитания. Ние сме одобрен парньор за учасващите по Програмата за кредитиране на енегрийна ефективност на дома.  Възможността да се сдобите с нова по-енергийно ефективна дограма на изплащане със сигурност улеснява много хора, защото  дограмата е сред най-важните фактори за създаването на домашен уют  в жилището и спестяване на месечните сметки за ток.

 Калкулиране на цената на дограма

Крайната  цената на pvc  и алуминива дограма се изчислява след вземане на  размера от нас и уточняване на всички детайли. Разбира се при даване на размети по телефона, ние можем да ви дадем  упътваща цена.

Разнообразие 

Предлагаме голямо многообразие както за цветовата гама така и  геометричните форми на рамките на пвц и алуминиева дограма.

Спирайки се на нашите PVC и алуминиева дограма вие получавате : Красота, топлозащита, шомозащита, висока издръжливост и херметичност на добра цена.

При възникнали въпроси за цени или просто  съвет не се колебайте  да ни потърсите на нашите телефони

dograma-sofia.